Konu: Kral Bobô
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 08:40   #20
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK

Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
AndyDufrein´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bobo yu göndermeye kalkanların laf edenlerin bu kaçıncı bozulması hatırlamıyorum.O kadar antitez sunuyoruz hala iddaa ediyorlar bende buna sinir oluyorum.Bu ne inattır..

Bakın buraya yazıyorum Delgado hakkında bir dünya şey yazdım negatif anlamda eğer beni yanıltsın burda tükürdüğümü yalamazsam Şerefsizim...

Her sene 15 gol ataN Beşiktaşın gelmiş geçmiş avrupada en çok gol atan oyuncusu.Türkiye kupasında en çok gol atan isim. En kritik maçlarda goller atıp bizi sokaklara döken adam.Efendiliğini hiç bozmadı.Nobre gibi cülmünden büyük para istemedi.Ve bunları yaparken yaşının 24 olduğunu belirtirim..Hala çatlak sesler var bu performanstan sonra bile inanamıyorum..

Buraya Bobo ile ilgili son yazımı yazdım.Benim gözümde Bobo yu göndermeye kalkan Futboldan zerre kadar anlamıyordur.

Not:Bobo yu bu maçtan sonra değil önceden de savunan dostlar da benim için daha değerlidir.

....
katılıyorum dediklerinize Bobô bence Nobre'den bin kat daha iyi ve hala Nobre kalsın Bobô gitsin diyorlar bence bunun sebebi tükürdüğünü yalamak istememeleridir fakat yiğidi öldür hakkını yeme ben baştan beri Yusuf'a demediğimi bırakmadım ama şimdi çıkıp diyorum ki dediklerimde Yusuf beni yanılttı güzel oynuyormuş.İşte bunu diyebilmek de bir erdemdir
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla