Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 09:01   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş fb'yi ezdi

Click the image to open in full size.

Oyundan ziyade önce teknik direktör Mustafa Denizli"yi ve Beşiktaşlı oyuncuları gönülden tebrik ediyorum. Bir takım ancak bu kadar disiplinli oynayabilir, fizik gücünü bu kadar iyi kullanabilir, bir maça ancak bu kadar hazırlanabilir. Oyunun her bölümünde F.Bahçe"den çok daha üstün oynadılar. Hem bireysel, hem de takım olarak F.Bahçe"ye ezici üstünlük kurdular. Özellikle oyuncu olarak tek tek ayırım yapmak istemiyorum. Ama futbolda Atması gerekenler ve tutması gerekenler diye görevlendirilen oyuncular vardır.

Dün Beşiktaş"ta atması gerekenler attı, tutması gerekenler tuttu. Beşiktaş, F.Bahçe"ye göre çok daha diriydi sahada. Bu açık şekilde belli oluyordu. Holosko ve Tello müthiş oynadı. Bunlara Yusuf ve Bobo da eşlik edince 90 dakika boyunca tadından yenmez bir futbol oynadılar... Orta sahada Cisse ve Ernst takımın omurgası oldular. F.Bahçe"ye geçit vermediler. Defansta ise Sivok ve Gökhan Zan"ı unutmamak lazım.

Lig maçıyla kupa finali arasında dağlar kadar fark vardı. İzmir"de işin içinde kupa vardı. Tek maçla kupaya uzanacaktı Beşiktaş. 3 puan değil kupa olunca Beşiktaş"ın gerçek gücü çıktı ortaya... Lig maçında stres Beşiktaş"ı belli ki etkilemiş. Dün stres topu F.Bahçe"deydi. O gün F.Bahçe"nin iyi oynaması rastlantıydı. Dün gerçek ortaya çıktı. Tekrardan tebrikler Beşiktaş.

7-8 BİLE OLABİLİRDİ

Fenerbahçe'ye geçersek... F.Bahçeli oyunculara ve antrenöre birinin futbolun koşarak oynandığını öğretmesi lazım. Lig maçında Gökhan Gönül"ün stoper oynaması ve bu işin tutması tesadüftü. Gökhan Gönül"den stoper olmayacağını dün gördük. Kaleciyle birlikte yaktılar F.Bahçe"yi. Hezimeti hazırladılar. Beşiktaş karşısında F.Bahçe"nin bu kadar aciz duruma düştüğünü son 5 yıldır ilk kez gördüm. Beşiktaş biraz ciddi olsa 7-8 gol atardı. F.Bahçe tam bir veteran takımı olmuş. Çok yazık. Bir de bu oyuncularla sözleşme imzalıyorlar. Seneye de bir şey olmaz F.Bahçe"den. Neye göre, kime göre bu sözleşmeler uzatılıyor?

Selçuk haricinde mücadele eden adam yok F.Bahçe"de. Bu mağlubiyetin, bu hezimetin baş sorumlusu Aragones"tir. Hemen gönderilmesi gerek. Hemen görevine son verilmeli. Birisi gelip bu takımı toparlamalı. Eğer bu maçtan sonra da gönderilmezse yazık olur gelecek yıllara. Özellikle rezil oynayanları saymak istiyorum: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Ali Bilgin, Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Deivid, Alex... Bunlar kötünün kötüsüydü. Bu kadar adamın kötüyken maç kazanıp kupa alman mümkün değil.

Sayın Aziz Yıldırım"a tavsiyem var. Üç aydır söylüyorum. Bir de buradan yazayım. Başkan ne yapacaksan yap ama çabuk yap. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Bu durum F.Bahçe"ye yakışmıyor. Bu oyuncular F.Bahçe formasının ağırlığını kaldıramıyor.

Beşiktaş dünkü sonuç ve kupayla büyük moral buldu. Hem fizik hem de psikolojik olarak artık ligi de götürürler. Lig farklı ama bu saatten sonra Beşiktaş bu işin peşini bırakmaz.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla