Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2006, 00:14   #48
umitcan

umitcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
zamorano´isimli üyeden Alıntı
Son 15 yılda yalnızca 2 şampiyonluk kazanmamızın nedeni işte bu görüştür.Sezon başlamadan önce yapılan abuk sabuk transferlere ses çıkarılmaması ve ''efendim biraz sabredelim elbet takım daha iyi olacak '' tantanası sizin gibi taraftarların zihnini esir alıyor peki ondan sonra ne oluyor?Sezonun daha yarısı gelmeden en az 15 puan fark yiyoruz.Haşlama deyimim için özür dilerim galiba biraz ileri gittim(Beşiktaş'ın başarısızlıklarına duyduğum üzüntüye verin)Mösyö Tigana'ya gelince;Bu adamın neredeyse 20 yıla yakın süren hocalık kariyerinde ki tek başarısı Monaco ile kazandığı lig şampiyonluğudur Avrupa'da ise kupa kazandırmışlığı yok.Ancak ne ilginçtir ki bizim takım bu adama bir yıl için 2 milyon doların üstünde para veriyor.Avrupa da bu parayı kazananlar Capello,Maurinho,Ferguson gibi hocalar.Siz bu adamlarla Tigana'yı bir tutacaksanız orası ayrı.Ha birde şu Fahri meselesi;bakın güzel kardeşlerim ben Fahri'yi Fener'in altyapısından A takıma çıktığından beri izlerim.Bu çocuk Bilal Kısa ile birlikte A takıma alındı ve o zamandan beri sağ bek oynuyor.Rize'de de sağbek oynadı.Nitekim sizin bildiğinizin aksine Rize'nin ön liberosu eski Schalke'li Ünal Alpuğan'dır.Tabii bu yıl Tjikuzu oynayacak zaten o yüzden Ünal'ı sattılar.

bence tigana hakkında cok yanılıyorsun adam futbolcu kariyerinde de cok iyi di teknik direktorkende futbola gercekten yıldızlar katmış bir adam bence biraz sabırlı olman gerek gecen seneler hakkında haklı olabilirsin ama bu sene genc dinamik bir takım kuruldu zaten bu takımdan hemen bişi beklemen yanlış olur ama ilerisi için surekli beraber oyanayan bir takım yaratabilirsek bu bizi gelecek senelerde de cok iyi yapabilir.

turkiyede bjk taraftarı olarak hep sampiyonluk ve galibiyetler bekliyoruz bence bu cok yanlıs bence kurumsal olarak bjk yı geliştirip takıma gencleri adapte edip gercekten basarı yakalanır.Nitekim tigana da ole bir devrim yapma pesinde ben olacagına inanıyorum iyi bir transfer daha yapar iseler sol kanada ve takıma abilik yapabilecek o zaman gor bak hersey daha duzgun olacaktır.

bir besiktaslı olarak seni bu kadar karamsar gormek ve takım hk. bu kadar agır konusmanı hiç hos karsılamadım..

bu tip eleştirilerin biraz daha yapıcı olursa bence cok daha iyi olur..
umitcan Ofline