Konu: Kral Bobô
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 10:40   #2
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
haddime degilde su isin mantigini bi anlatcanmi bana simdi 23 yasinda tecrube kazanmaya baslamis ve hersezonda rahatlikla kupa lig beraber 15 20 golun altina dusmeyen bi golcuyu satip kimi alalim bi soyleyi verin allah askina ama ben anlamiyorum geldigi 3 sezondur 60 gole yakin gol atan bobo gitsinde geldigi 3 sezondur 30 golu bulamayan nobre niye kalsin ben cozemiyorum sizi malesefde cozemicem ustelik nobre 30 bobo 23 yasinda harbiden bu isin mantigini bi anlayamadim gitti bi anlati verinde bende biliyim
nobre bobodan iyi değil bu birincisi ben böyle birşey demedim diyosun ki her sene kpayla birlikte 20 gol atıyor atıyorda dediğin gibi ikisiyle birlikte göze çok gelsn diyemi öyle yazdın bobo ligte en fazla 10hadi 13 gol atsın son maçlarda patlama yapsın yetmez arkadaşım beşiktşa yetmez daha doğrusu bana yetmiyor ben beşiktaşı büyük bir takım olarak görüyoreum kimse kusura bkmasın allahın dişlek barosu ligte 20 gol atyorsa rahat rahat bizim bobomuz niye atamıyor her zaman böyle oynasa azımı açarmıyım benn iyi oynasın gol atmasın önemli değil ama şu maçın ilk yarısını bi izleyin yaa allahınızı seviyosanızz bobo gol atmadığı maçlarda hiç birşey yapmıyor gol attığı maçlardada bir tek gol atıyor pozisyona göre asist yapıyor bazen ama kovalamıyor anlatabildimmi kovalasa belkide gözümüze batmıcak çalışıyor olmuyor iyi adam napalım dicezz kalsınn tamam kalsın inş beşiktaş i,çin hayrlı olurr inşallah performansını yükseltir hepimiz beşiktaşlıyız burda ben beşiktaşı düşünüyorum oyuncuyu düşünmem ben beşiktaş nasıl başarılı olcak onu düşünürüm kalırsa bobo ki öyle gözüküyor inşallah hep böyle oynar başka da bşy söylemicem yoruldum