Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 20:37   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
100. yılımızda Süper Lig'de Olmak istiyoruz

Bank Asya 1. Lig play-off maçında Boluspor'u penaltı atışlarıyla 3-2 yenerek finale çıkan Karşıyaka'da kulüp başkanı Akif Ersezgin, 100. yıllarında Süper Lig'de yer almak istediklerini söyledi.
Ersezgin, maçın ardından yaptığı açıklamada, mütevazi koşullara rağmen finale yükselmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, ''Sezon boyunca zor günlerden geçtik. 2012 yılında 100. yılımızı kutlayacağız. 100. yılımızda Süper Lig'de yer almak istiyoruz. Kulüp olarak 14 senelik bir özlemimiz var. İzmir'in de Süper Lig hasretini dindirmek istiyoruz. Nişandan sonra 'Allah tamamına erdirsin' diye bir söz vardır. Biz de artık 'Allah tamamına erdirsin' diyoruz'' şeklinde konuştu.
Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal da iyi bir oyunun ardından penaltılarla finale yükseldiklerini ifade ederek, ''İyi oynadık. Net pozisyonlarımız vardı. Genç kadromuzda ilk defa böyle bir atmosferi yaşayan oyuncularımız vardı. Pazar akşamı Süper Lig'e çıkan takım olmak istiyoruz. Buraya kadar gelen Boluspor camiasını da tebrik etmek lazım'' dedi.
Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise penaltılarla elenmenin çok üzücü olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Süper Lig'e çıkmayı çok istemiştik. Bugün oyuna iyi başladık. Daha sonra Karşıyaka kontrolü eline alır gibi oldu. Maç ortada geçti. İki takım da fazla pozisyona giremedi. Penaltılarda yaptığımız hatalar pahalıya patladı. Normal sezonda penaltı kaçırmayan futbolcumuz penaltı kaçırdı. Bu şekilde elenmek çok üzücü. Bu yıl Süper Lig'e yükselmek nasip değilmiş. Yeniden çalışarak, gelecek sezon Süper Lig'e çıkmak istiyoruz.''
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla