Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 20:45   #52
karakanat

karakanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ama o 4 gol atabilen nouma en ölü noumaydı. 2. gelişiydi ve tam toparlnama süreci içindeydi.kaldıki nouma öylebir haldeydiki top süremiyodu.bahsettiğim adan amçında attığı şutta tamamen topu sürecek gücü kendinde bulamadı içindi.
ben noumaya baktığımda kapalı savunmayı açabilen hava hakimiyeti (boyu bobodan kısa olmasına rağmen) olan geriden gelen adamlara bugün herkesin övdüğü mehmet yıldız gibi duvar olabilip gol yolu açabile bir adam. ben boboya baktığımda bir konya bir kocaeli hatta hacettepe ile oynarken bobo tek forvetse çok ama çok korkuyorum.çünkü kalabalık savunma arasında hiç ama hiç varlık gösteremiyor sağa sola kaçıyor oradada çoğu zaman (geniş alan bulamadığında )topu ayağında tutamıyor.
sende diyebilirsinki bobo genelde denizli tarafından sola tarafta oynatıldı işte sorun bu bobo oynarsa ilerde oynar oynamazsa yedek olur (tabi hoca sistem değiştirmezse 4-4-2 oynarsa bobo 2. adam olabilir)orda da tek başına savunma arasında boğuluyor. benim nouma ile bobo arasındaki bakışım bu yönde bu yüzden benim için nouma bobodan 2 gömlek fazladır tabi bu benim görüşüm hepimiz aynı fikirde olucaz diye bişey yok
,

*Yanlışınız var Nouma Bobodan 2 cm uzundu. Ayrıca siyahi olmasının da avantajıyla feci zıplardı.

*Dünyada tek başına 4-5 savunmacıyla fiziksel mücadeleye girebilecek fazla forvet yok. Sen ileriye Boboyu dikiyorsan arkasına koyduğun 5 li ortasahanın en az 3 tanesi hızlı, driplingli, rakibi dağıtan, şut becerisi olan hücumdayken forveti 4leyen adamlar olmalı. Beşiktaşta bu işi hakkıyla yapabilen tek isim Holoskoydu, o da ligin büyük kısmında Boboyla aynı yabancı slotunu paylaştı. Şimdi ağır ama diğer özelliklere uyan Yusuf da geldi, sistemin başarısı ortada. Noumaya gelince, -zorla efsane bir adamın açığını söylettiriyorsunuz- Nouma canlıyken de Beşiktaşa ne varmiştir? ligde 16 gol atmış, Beşiktaş 4. olabilmiş. Hasan Özerin 18 gol attığı Gaziantepin 3. olduğu sezonda. 2000-2001 sezonunda uefra kupasını biz mi kazandık da Noumayla haberim yok. Beşiktaşın forvetine tek başına kimi koyarsan koy zaten 15 gol atar da biz 3 tane adam koyuyoruz sonra her biri 20 tane gol atsın istiyoruz.

Dünyada aynı tip forvetler arasında müthiş uçurum yok. Boboyu 2 sene önce marsilyaya falan vermiş olsak bugün en kötü Lyonda izliyorduk. o zaman da "Nobre bizim oyuncumuz değil, bak fransa liginde çok parlayan Bobo bi adam var, adam geçiyor şut atıyor kafa vuruyor ah ah" diyecektiniz.

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı
bir kere ben nobrenin beşikltaşın futbolcusu olduğunu söylemedim hatta bilakis ikisininde beşiktaşın futbolcusu olmadığını söyledim ancak noobre türk olduğu için kalsın dediğüim olmuştur çnkü farklı özellikleri var ve bunlardan yararlanmamız sözkonusu ama dediğim gibi sadece türk olduğu için avrupada bobodan iyi alcağımız oyuncuların bir kaçını yazdım daha bir sürü varr yazabileceğim ama gerek yok arkadaşım bırakın şu bobo hayranlığını nolur her 2 maçta bir gol atan adam alalım kartalımıza istikrarlı olsun..
yazdığın oyunculardan Cassano ve Kuranyi 3-4 maçta 1 gol ortalamasına sahip. Barosu daha önce ayrıntılı yorumladım, hipper ligimizde attığı süpper penaltı, el-kol ve faullü gollerle beraber 2 maça 1 gol ortalaması tutturmuş. ancak gol-asist toplamını oynadığı dakikalara bölersek Bobo kendisine fark atıyor. Zaten elimizde Baros tipinde belki daha da iyisi Holosko var.

Dzekoyu Allah aşkına kaç paraya alabiliriz söyleyin. Dzeko şimdiden 1. sınıf golcü olmaya adaydır. Öyle adamlar da süpper ligimize parayla getirilemez, ancak biz yetişltirebiliriz. Elimizdeki Batuhanı da seneye takıma monte edersek kendi Dzekomuzu yetiştiririz.

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Sizler Bobo'yu çok büyütüyorsunuz bence...Ne yanii, Drobga, Zlatan, Etoo, Villa, Pato vs. gibi adamlardan sonra Bobo mu geliyor akla, eğer o saydıklarımız 1. sınıf forvetlerse Bobo 3.'dür kesinlikle...Yanii bizde diyoruzki eğer Bobo'yu 7-8'e satarsak 2. sınıf bi forvet alabiliriz...Bu sene yıldızı parlayan çok forvet oldu mesela, Fransa'da gol kralı olan, Hollan'da da gol kralı olan forvetler var, daha da gençler, Grafite, Helmes gibi oyuncularda parladı, fiyatları uçmuştur belki ama 20 falanda isteyecek değiller yaa, 12 falan isterler herhal en fazla...Bobo'dan iyiler de bence...

Yahu Beşiktaş hayatında 10-12 milyon euroya transfer yapmış mı? Alınan en pahalı adam 5 milyon euro+2 futbolcuyla Holosko. onda bile kıyametler koptu. Bobo bize 2 milyona geldi, Delgado 5 e, Nobre 3'e. Fm mi oynuyoruz burada, türk takımları en son ne zaman 10-12 milyon euroluk transfer yapmış? Yapan fb de gidip işte o muhteşem liglerden en muhteşem 2.sinin gol kralını aldı, sonuç? 2 milyona gelip 15 gol atan Boboyu beğenmiyorsun, 12 milyona aldığın adam maksimum 22-23 gol atınca (Güiza gibi 10 u da bulamayabilir) tapacak mısınız? Grafite kimdir ya 30 yaşına kadar senede 10 gol atmış adam jübileden önce 20 golü geçti diye Pele mi oldu başımıza? Geçen sene Kölnden Helmesi alsaydık "aman 2. ligden adam aldık, fb ispanya gol kralını gs milan barosu alıyor biz kölnün forvetini" demeyecek miydiniz?" Sizin aklınıza değil ama Dunganın aklına Pato sakatlanınca Boboyu davet etmek gelmiş.

Fazla fm oynamayın arkadaşlar, ben de uzun süre oynadım, artık pek oynamıyorum. gerçek hayat, gerçek futbol piyasası çok çok farklı.

Konu karakanat tarafından (15-05-2009 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir..
karakanat Ofline   Alıntı ile Cevapla