kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Karakanat abi, bende Fm oynamıyorum, bıraktım artık...Gerçek hayattım yanii, sizlerinde gerçek hayata dönmesini istiyorum ama...Bobo'yu sevebilirsiniz, iyi de golcüdür, lafım yok, ama Grafite kimdir deyip Bobo'yu kral yapmak, bana biraz tuaf geliyor...30 yaşındaysa 30 yaşında, 4 sene daha oynar olur 34 yaşında, ne olmuş yanii, gollerini sıralarsa sorun yok, Bobo da gollerini sıralasa sorun olmayacak zaten, ama sıralayamıyorki!..Helmes geçen sene öyleydi belki ama bu sene parladı, zaten de öyle dedim ben, bu sene parladılar diye, İbisevic falan da öyle, bunlar hadi küçük bi takımda olur, Guiza gibi aynen, kontra ataktan atar golleri gibi bir şey olsa tamam diyeceğim ama bunlar zirveye oynayan takımlar sonuçta, Alkmaar'da da bu sene parlayan Moinur diye biri var mesela, 10 numara topçu, eğer büyükler bunları kapamazsa sen kapacaksın, kapamayacaksın konuşmayacaksın Avrupa'da başarı Avrupa'da başarı diye...Sezon başını hatırlıyorum ben, Bobo 20 golü rahat geçer gol kralı olur diyenler çoğunluktaydı ve bende bunların içindeydim, ama Bobo kadroya bile giremedi Denizli geldikten sonra, oynadığı zamanda hiçbir varlık gösteremedi...Arada çıkıyor böyle 1-2 gol atıyor sonra yatış, ben böyle golcüyü ne yapayımki şimdi, kötü Gs takımında bile Baros kaç gol atmış, gol kralı olmuş, ayıp yanii...Biz 10 milyon €'luk transfer yapmadık hiç doğru, ama yapalım diyorum bende artık, yoksa başarı maşarı hayal Avrupa'da...Zaten Bobo'yu 7-8 milyon €'ya satarsak dedim, onun üstüne de koyarlar 3-4 milyon € alırsın taş gibi forvet...Ş.Liginden gelecek para da var, bunları ne yapacağız yanii, eğer başkanın borcunu bu paralarla kapatacaksak yine kabulüm, ama boşa gidecekse bu paralar cidden yazık yanii... |