Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2009, 21:31   #64
Kârt⣠Íbó

Kârt⣠Íbó - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
karakanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam Güiza da ispanyada leblebi gibi gol atmış (la liga nın fransa liginden üstün olduğunu kabul edersek), Bobodan daha mı iyi bir forvet sence? Alman liginin gelmiş geçmiş en iyi bir kaç forvetinden biri olan Ailton gelmişti (Grafiteden 1 yaş büyüktü geldiğinde), ne verdi bize?

Metalist maçında fark görüldü demişsin, bu hesaba göre mesela Jaja Coelho dediğimiz adını 2008 sonbaharında ilk defa duyduğumuz bu adam Beşiktaşlı Bobo-Holosko-Nobreden, Gsli Nonda-Baroş-Kewelldan, Olimpiakoslu Diogodan, Herthalı Raffael, Voronin, Panteliçten, Benficalı Cardozo, Reyes, Nuno Gomez, Suazodan, Sampradorialı Pazzini ve Cassanodan da iyi oluyor değil mi? Çünkü bu adamların oynadığı takımları birer birer elediler.

Evet misal Gomis çok iyi futbolcu, genç de, keşke biz bulup çıkarsaydık ama bakıyorum 2 senedir attığı gollere, Bobonun atmadığı (bakın atamayacağı demiyorum, resmen aynısından atmadığı) bir tane golü yok. E o zaman bize milyon eurolar batıyor mu elimizdeki lamborghiniyi zararına satıp ferrari almaya kasıyoruz?
Usta bastan kesemezsin ki futbolcunun sana neler getirebilecegini hele hele ligimizde. ben jaja saydigin futbolculardan iyi demiyorum sadece bize karsi oynadiklari her 2mactandan belli oldu ki bobo'dan daha kaliteli bir futbolcu birde genc. Simdi Gomis ve Bobo'nun attiklarini kiyaslamisin, yapamazsin ki cünkü Ligler ayni seviyede degil. Misal Bobo AZ Alkmaar takimina transfer olsun 20 gol her sene atar bundan eminim ama avrupa'da basari istiyorsak ve büyük Takimiz diyorsak büyük oynayacaksin ve ona göre futbolcu olacaksin bence, yoksa hep oldugumuz yerde sayariz. Ligimizde sampiyon olamiyoruz kac seneden beri birak avrupayi.....

Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi.....

Siyah Düs , Beyaz Umut

Kârt⣠Íbó Ofline   Alıntı ile Cevapla