Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2009, 07:12   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sıcak saatler

Türkiye Kupası´nı kaldıran, şampiyonluk kovalayan Beşiktaş´ta transfer rüzgarları da esiyor. Gökdeniz, Papa Gueye ve Atouba, Kartal´ın listesinde yer alıyor.


Click the image to open in full size.



Fenerbahçe’yi devirip Fortis Türkiye Kupası’nı kaldıran Beşiktaş, bitime 3 hafta kalan Süper Lig’de de şampiyonluk hesapları yapıyor... 2003’ten sonra ligde mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Kara Kartallar, diğer yandan da transfer görüşmelerine hız verdi. Türkiye’ye dönmeyi düşünen Gökdeniz Karadeniz’i listesine alan Siyah-Beyazlılar, Rubin Kazan ile temasa geçti. Yıldız oyuncuyu 8.7 milyon Euro’ya Trabzonspor’dan transfer eden Rus ekibinin indirime gidebileceği bildirildi. Görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.


Devler Ligi faktörü...
Beşiktaş yabancı transferinde de boş durmuyor... Kara Kartal’ı UEFA Kupası’nın dışında bırakan Metalist Kharkiv’in savunmadaki yıldızı Papa Gueye için girişimlerin başladığı bildirildi. 25 yaşındaki Gueye, savunmanın ortasında ve ön libero mevkiinde de görev yapabiliyor. Gueye’nin yanı sıra Hamburg’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Atouba da listede yer alıyor. Bilindiği gibi ligin devre arasında Atouba’yla ilgilenen Siyah-Beyazlılar, bu transferi bitirememişti. Beşiktaş’ın büyük bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olması nedeniyle, iki futbolcu da Kartal’a sıcak bakıyor.

Nizamettin bitti, bitiyor

Kara Kartallar, bu sezon Bank Asya 1.Lig’den Süper Lig’e yükselen Manisaspor’un genç yıldızı Nizamettin’e kancayı attı. 23 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusuyla bir görüşmede bulunan Kara Kartallar’ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı kaydedildi. Ersun Yanal döneminde transfer edilen Nizamettin’in takımıyla olan sözleşmesinin sona erdiği bildirildi. Transferin gerçekleşmesi halinde, Beşiktaş, Manisa’ya herhangi bir ödeme yapmayacak.


Michael Fink beklemede
Edouard Cisse’yle yola devam kararı alan Beşiktaş, ön protokol yaptığı Eintracht Frankfurtlu Michael Fink konusunda frene bastı. Transferin gerçekleşmesi durumunda, ön libero bölgesinde 3 yabancı futbolcu bulunacağını gözönünde bulunduran teknik heyet ve yönetim, daha farklı hedeflere yönelmeyi planlıyor. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro oluşturulmasını isteyen Başkan Yıldırım Demirören’in daha kaliteli isimlerin alınmasını talep ettiği biliniyor.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla