Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2009, 08:44   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Biyonik Adam Nobre

Kayseri maçındaki bel sakatlığı sonrası ‘Sezonu kapattı’ denilen Nobre’nin, yaklaşık 6 hafta sonra sahalara dönmesine doktorlar bile şaşırdı.
Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Kayserispor maçında bel spazmı geçiren ve ’sezonu kapattı’ gözüyle bakılmasına rağmen çarşamba günü Fortis Türkiye Kupası finalinde sahalara dönen Mert Nobre, doktorları bile şaşırtıyor.

Siyah-beyazlı kulübün doktorları fizik yapısı oldukça sağlam olan Nobre’nin beklenenden çabuk iyileştiğini ve durumunun çok iyi olduğunu belirttiler.

Daha önce de kupadaki ilk Ankaraspor maçında sakatlanması sonrası “3 hafta oynayamaz” denilen ancak o hafta sonu Hacettepe maçında sahaya çıkan Nobre’ye, teknik direktör Mustafa Denizli’nin pazar günkü A.Gücü maçında forma vermesi bekleniyor.

Öte yandan kasığındaki ödemin yaptığı ağrılar nedeniyle kupa finalinde görev yapamayan kaptan Matias Delgado’nun durumunda henüz bir gelişme yok. İstanbul’a tedavi için gönderilen Delgado’nun iğnesi vurulduktan sonra iyileşeceği düşünülüyordu ancak ağrıları dinmeyen Arjantinli, Ankara’daki kampa katılamadı ve Ümraniye’de fizyoterapistler gözetiminde tedavi ediliyor.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla