Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı
şampiyonlar liginde sadece oynamak nasıl bir hedeftir anlamadım. şampiyonlar l,g,nde en azında gruplardan çıkmak hedef olmalıdır.size göre hedef yok ki. |
ben öncelikli hedefin kademe kadame kemikleşmiş bir kadro anlayışı oluşturmak olması gerektiğini savunuyorum sadece, şampiyon olduk hemen transfer bombardımanına başlayalım matığıyla işler yürümez, bu şamp. liginde gruptan çıkamayacağız anlamı taşımaz, şartlar öyle gelişir ve olur ama istikrarsız, kısa süreli bir başarı olur, hatta buna başarı da denmez, fb'nin yaptığı gibi, bazı şeyleri sindirebilmek lazım, ama bu sürelerde yapılabilecek yanlış işler artık o maçları bile oynayamayacak kadrolara mahkum kalmamıza neden olur, yoksa ben de piskopat değilim, tabii ki bjk'nin şamp. liginde üst turlara çıkabilmesini isterim ama genele vurduğumuzda başarısı kısa süreli oldu dediğimiz fb bile bunu üst üste bir kaç yıl oynadıktan sonra yapabildi, bizim üst üste 2 yıl şamp. ligine katıldığımız dönemi söyleyin tamam diyeyim, bazı sonuçlara varabilmek için farklı şeyler aramaya gerek yok, gerçek başarı istikrarla gelir...