Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2006, 10:32   #5
bjk4ever
Banned

bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
zamorano´isimli üyeden Alıntı
Övünmek gibi olmasın ama bu Beşiktaş bizim uzmanlık alanımız.Biz ne dedik? Mercimek gibi Avcı gibi Toraman gibi topu oyuna sokamayan doğru dürüst markaj yapamayan futbolcu müsvetteleriyle bu takımdan hiç bir cacık olmaz ,orta sahası zayıf Galatasaray'ı yenmiş olmak kimsenin gözünü boyamasın nitekim Bobo'yu kiralayıp acilen adam gibi(örneğin Zago tipinde)bir savunmacı alınmalı demiştik.Çok şükür yönetim koskoca Beşiktaş'ı Tigana denen bu ne idiğü belirsiz adamın ellerine tümüyle teslim etmenin yanlış olduğunu anladı.İnşallah söylenenler doğrudur da,acilen iyi bir savunmacı alınır.Buralarda 1 yıldır söylüyorum ,Kleberson fos çıkacak ,bu herif elimizde patlayacak diye ,sağolsun Kleb beni hiç şaşırtmadı.Hazır Avrupada piyasası varken satıp yerine yabancı bir ön libero ya da sağ açık almalıyız.Yönetim eninde sonunda bu gerçeğide görecek.Tüm kariyeri boyunca sağbek olarak oynayan ancak sırf Fatih Terim bir iki ulusal maçta ön libero oynattı diye Fahri'nin koskoca Beşiktaş'ın önlibero sıkıntısını çözeceğini iddaa eden bazı haşlamalarda fena halde şiştiler.Eeeeeeee başta da dediğimiz gibi Beşiktaş'ın uzmanı biziz.Biz ne diyorsak o........
Sende Lig TV var mi, Rize'nin maclarini seyrettin mi? Fahri gecen sene hem Rizede hem Umit Milli Takimda(Ademle beraber) surekli orta alanda oynadi, sen bu kanaate FM'e bakarak vardiysan orasini bilemem.

Ayrica bir takim eksik bolgesine gore transfer yapmalidir. Arkadasim ne guzel ornek vermis, bu takim 2 sefer Turk savunmayla basarili olmus, ki biri efsane kadro olmak uzere. Biz GS'den gol yememisiz, Manisa gibi bir takima gol disinda pozisyon vermemisiz, hala mi savunma elestiriliyor?

Bu takim oynadigi 6 macin 4'unde gol atamamis, diger 2'sinde ise anca 1 tane atabilmis. Yani koskoca Besiktas bir macta 2 gol bile atamamis, insanlar hala savunma diye bagriyor, nasil yani? Bu takimin eksik bolgesi forvet ve sol kanat, bizim forvetlere bakin bi: Nobre iyi ama digerleri? Gokhan Gulec yeterli mi yetersiz mi belli degil, Ibrahim Akin son 2 sene ortalarda yok, cok istikrarsiz, Bobo ise o kadar kalitesiz ki kiralansin deniyor? Delgado'nun alternatifi bile yok? E bu takima kim gol atacak, Tigana girip atacak degil ya?

Bu takim gol atamiyorsa niye hala savunma gunah kecisi oluyor, orada yabanci yok Turk var diye mi? Bana Luciano ve Tomas gibi yabanci gelecekse hic gelmesin, Milli Takimin kapi gibi 4 defans adami var bu kadroda. Ha siz surekli Milli Takimin stoperleri kotu diyorsunuz, ona bakarsa orta saha, back ve forvetleri de kotu, tum takimimi yabancilardan kuralim?

INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline