Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 05:36   #5
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real yenildi, Barça mutlu sona ulaştı (La Liga şampiyonu Barcelona)

La Liga'nı 36. haftasında, Villarreal, sahasında Real Madrid'i 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla, Manchester United ve Inter'den sonra, Avrupa'da şampiyonluğunu bugün ilan eden takımlara Barcelona da katıldı...

Click the image to open in full size.

Real Madrid, 36. haftada Villarreal ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maçın 17. dakikasında, Ibagaza'nın ortasını kafayla ağlara gönderen Robert Pires, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının geri kalan bölümünde tempo bir hayli düşüktü. Real Madrid, arka arkaya aldığı Barcelona ve Valencia mağlubiyetlerinden sonra, bir diğer güçlü ekip Villarreal karşısında da etkisiz kaldı. Devre arasına 1-0'lık skorla gidildi.

İkinci yarı daha hareketliydi

Real Madrid ikinci yarıya golle başladı. Higuain'in ortasını yakın mesafeden sol ayağıyla ağlara gönderen Van der Vaart, skora dengeyi getirdi: 1-1.

62. dakikada Cani, ceza sahasının sağ tarafından çektiği şutla ev sahibi ekibi bir kez daha öne geçirdi: 2-1.

88. dakikada Higuain, ceza sahasında kalenin sol alt köşesine yaptığı vuruşla maçı bir kez daha beraberliğe taşıdı: 2-2.

Maçın 90. dakikasında, Nihat'ın kullandığı köşe vuruşunda, kaleci Casillas topu elinden kaçırdı. Pozisyonu tamamlayan Capdevila, Villarreal'e galibiyeti getiren isim oldu: 3-2.

Bu skorla, Villarreal Şampiyonlar Ligi'ne katılma umudunu sürdürürken, Barcelona şampiyonluğunu matematiksel olarak da ilan etmiş oldu.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla