Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 14:48   #16
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaa bnm yakındığım şu yarım sezondur adam hata yapmıyor daha çok yapıcı konuşmalar yapıyor ne biliyim olumlu adımlar atıyor işte ernst i fln getirdi ve hala başkanın belirgin çıkışının görülmemesi üzüyor beni o kadar belki dediğiniz gibi yine hata yapıcak o zaman tamam bu adam böyle derim ve arkasındada durmam ama bu adam belli bir çıkış içinde o yüzden destekleyici konuşmalar daha yararlı olabilir bnce
bu adamin yaptigi hatalar sadece sportif basarisizlikla alakali seyler degil ne olursa olsun baskanliga devam etmemeli artik besiktasi dusurdugu durumlari prestij kaybini verdigi hicbir sozu tutmayisini erkek volaybol takimini kume dusurusun amator branslarin icine edisini galatasaray macindan gnler once tutup lig gsnin kupa bizim olsun deyisini yetmezmis gibi (tabiki boyle birseyin olduguna inanmiyorum) mactan 2 3 gn once adnan polatla yemek yiyip besiktasin adini sikeciye cikarisini besiktasin bu etik degerlerini rezil edisini unutmadik unutmayacagim besiktas bu sezon sampiyon olsun ve demir orende defolup gitsin artik besiktasi sevmiyor demiyorum ama onun sevgisi besiktasa zarar veriyor besiktasi rezil ediyor daha mantikli guclu bir yonetim gelmeli kesinlikle