Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
yani 50 küsür futbolcudan bir ernst iyi cikti diye basarilimi sayiyorsun baskani...evet ben besiktas baskanini düsman gibi görüyorum yani besiktasin basina aziz yildirimi getirsen bukadar kötü yönetemezdi besiktasimizi...ama korkmayin delgadoyu gönderir yerine alexi alir ne olsa alistik nekadar kovulan ezik varsa bizim baskan kapiyor hemen.... |
iyi düşmanınızsa zaten size açıklama yapmam gerekmiyo ben beşiktaşı her oyuncusuyla yönetimiyle taraftarıyla bütünleşmiş varsayan kişilere saygı duyarak yapabilirm açıklamamı dışarıdaki insana değilll arkadaşımm beşiktaşın başkanına düşman gibi bakıyorsan senin beşiktaş düşmanlığından farkın yok demektir bizim görevimiz onları desteklemek sadece takımı değilll yönetimide desteklemek biz fenerbahçeli değiliz galatasaraylı değiliz iyi gün taraftarı olalım farketmez başkan olsun oyuncusu olsun yönetimi olsun onları motive ederek doğru işler yapmalarını sağlamamız lazım bizim ne yani bu adam gerizekalı mı hep yanlış iş yapıyor bu adam denizliyi getirmekle ilk doğru işini yaptı sonrada doğru işler sıralandı ancak bu demek değilki başkan hep doğru yapıcak tamam hak etmiyorsa ayrılmalı ama buna başkanlığının ilk yıllarında yaptıığı yanlışlarla karar veremeyiz bundan sonra yapacağı işler çok önemli o zaman anlıcaz olmuşmu olmamış mı yanlış anlamayın gerçek bir beşiktaş taraftarı kazandırmak için yaptım açıklamamı