Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 20:46   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şampi Kartal! 1-3

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'yi mağlup ederek Fortis Türkiye Kupasını'nı kaldıran ve büyük moral bulan Beşiktaş, Süper Lig'de de yoluna emin adımlarla devam ediyor... Kara Kartallar, ligde kalma mücadelesi veren Ankaragücü'nü deplasmanda 3-1 malup ederek, ligin bitimine 2 hafta kala liderliğini korudu ve şampiyonluk yolunda çok önemli bir dönemeci kayıpsız atlattı.


Siyah-beyazlılarda, sakatlığı süren Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado ile sarı kart cezalısı Tomas Sivok, Ankaragücü karşısında forma giyemedi. Ankaragücü’nde ise kırmızı kart cezalısı Bouzid, kadroda yer almadı. Bu arada esame listesinde Beşiktaş’ta Ekrem kadroda gözükürken, bu futbolcunun yerine Zapotocny ilk 11’de forma giydi.

TRİBÜNLER DOLDU
Ankaragücü-Beşiktaş maçında, iki takım taraftarlarını ayırmak için oluşturulan tampon bölge dışında kalan tribünler, güzel havanın da etkisiyle tamamen doldu.Ankaragücü taraftarları, kendilerine ayrılan tribünleri tamamen doldururken, karşılaşmanın başlamasından saatler önce takımlarına büyük destek verdiler. Beşiktaş taraftarları ise kendilerine ayrılan stat kapasitesinin yüzde 5’lik bölümünü doldurarak, takımlarını desteklediler.

PROTOKOL TRİBÜNÜ
Protokol Tribünü’nü de tam dolarken, davetliler yer bulmakta güçlük çekti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker de karşılaşmayı Protokol Tribünü’nden izlerken, iki takım yöneticileri de tam kadro olarak tribünde yer aldı.

BEŞİKTAŞ, 13 MAÇTIR RAKİBİNE KAYBETMİYOR
Beşiktaş, ligde son 13 maçtır rakibiyle yaptığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar, Ankaragücü’ne en son 2001-2002 sezonunun ikinci yarısında İstanbul’da 2-1’lik skorla yenildi. İki takım arasındaki son 13 lig maçından 12’sini Beşiktaş kazanırken, 1
maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş ayrıca, iki takım arasındaki yapılan son 9 maçı da kazanmayı başardı
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.

Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (17-05-2009 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir..
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla