Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-05-2009, 20:52   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalyaspor 1-1 Febe

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında F.Bahçe deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Antalya Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada ev sahibi ekip Antalyaspor'un golünü 74. dakikada Hakan Özmert kaydederken konuk ekip Fenerbahçe'in golünü 76. dakikada Lugano kaydetti. Mücadelede ilk net pozisyonu Antalyaspor 27. dakikada Ali Zitouni yakalarken F. Bahçe 28. dakikada Alex ile en net pozisyonu yakaladı.
Fenerbahçe bu sonuçla puanını 55'e yükseltirken ev sahibi ekip Antalyaspor puanını 36'ya yükseltti.

ALİ BİLGİN'E TEPKİ!
Eski bir Antalyasporlu Ali Bilgin ısınma hareketleri sırasında Antalyaspor taraftarları tarafından trübüne çağrıldı. Bu davete Ali Bilgin karşılık vermeyince Antalyasporlu taraftarlar Ali Bilgin'e tepki gösterdiler.
ALİ ZITOUNİ ZORU BAŞARDI
Mücadelenin 27. dakikasında F. Bahçe ceza sahasında girmek isteyen Dijehua Ali ve Lugano'ya rağmen pasını Ali Zitouni'ye atmayı başardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ali Zitouni bu mutlak gol pozisyonunda topu dışarı gönderdi ve maçtaki en net golo pozisyonunu değerlendiremedi.
ALİ ZITOUNİ'DEN SONRA ALEX
Ali Zitouni'nin kaçırdığı net pozisyonun ardında Antalyaspor kalesine yüklenen F. Bahçe takımında, mücadelenin 28. dakikasında ceza sahasında giren Alex kaleci Ömer ile karşı karşıya kaldı. Alex'in plase vuruşunu kaleci Ömer kurtardı ve Alex F.Bahçe adına bu net pozisyondan yararlanamadı.
YİNE VOLKAN YİNE HATA
Mücadelenin 39. dakikasında Volkan Demirel kendisine verilen geri pasında topu uzaklaştırmak isterken vuruşunda top Antalyasporlu futbolcu Ali Zitouni'ye çarparak auta çıktı.
ALİ ZITOUNİ BİR KEZ DAHA
Anltalyaspor'da F. Bahçe savunmasına zor anlar yaşatan Ali Zitouni karşılaşmanın 57. dakikasında süratle göbekten F. Bahçe ceza sahasında girmeye çalıştı ancak F. Bahçe savunması topa müdahale etti. Müdahale sonrası sağ tarafta topla buluşan Dijehua, sağ taraftan altı pasta boş durumdaki Ali Zitouni'ye pasını attı fakat Ali Zitouni topa dokunamadı ve pozisyonu değerlendiremedi.
GUİZA YİNE KAÇIRDI
Karşılaşmanın 65. dakikasında Alex, soldan kaçan Vederson'u gördü ve hemen pasını aktardı. Topla buluşan Vederson Guiza'ya topu bıraktı. Guiza bomboş pozisyonda kalecinin üstünden topu aşırtmak istedi fakat top kaleyi bulmadı.
ANTALYASPOR ARADIĞI GOLÜ BULDU
75. dakikada Antalyaspor Tita ile göbekten tehlikeli geldi. Tita pasını sağ tarafta bulunan Hakan Özmert'e gönderdi. Ceza sahasına giren Hakan Özmert Ali'yi çalımladı ve sol ayağı ile sert bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.
FENERBAHÇE HEMEN CEVAP VERDİ 74. Dakikada golü yiyen konuk ekip Fenerbahçe cevap vermekte gecikmedi. Karşılaşmanın 76. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda 6 pasta bekleyen Lugano kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve maçta eşitliği sağladı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla