Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
nobrenin yaptigi hicbir isi bobo yapamiyor diyorsun...vallahi güldürdün beni nobre ne yapiyorki kosmaktan ve bos kaleye gol atmaktan baska , bana nobrenin birtane adam gecipte gol attigini söylesene eger kosmaya para veriliyorsa ozaman 11 tane at alalim kossun bu at yarisi degilki futbol , bobo kosmyor diyorsun yalnis macmi izliyorum adam show yapiyor ya gol atiyor attiriyor , calim atiyor yani iki gol kacirdi bobo hemen kötü futbolcu oldu nobre yarim sezonda 1 gol atiyordu o hic gol kacirmiyordu unuttunuz sacimizi basimizi yoldugumuz maclari ama bosverin boboyu gönderin seneye nobreyle devam edelim ozaman görecegim sizi fenerin kovdugu adami besiktasta yildiz yaptinizya helal olsun sizlere |
bir nevi katılıyorum Bobô koşmuyor deniliyor ama Nobre Bobô'dan daha yavaş bir oyuncu ayrıca sadece duran toplarda ve kafa toplarında başarılı yani kendisi getirip topu gol attığı çook nadirdir genelde al da at denilen topları gole çevirebiliyor başka da bir şey yok ama Bobô ondan daha başarılı hele şu aralar kırdı zincirlerini coşuyor