Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 08:30   #43
ROYAS

ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorumumu ya okumadın ya anlamamazlıktan geliyorsun yada artık başka bir şey var ama çok yorumunu okudum zeki bi adama benziyosun sana yakıştıramam.Ben diyorumki nobre golcü olarak alınmıştır çünkü fenerde bu işi yapıyordu doğrudur.Ama bize başka bir faydası oluyorsa bu zarar değildir.
Hatta takımımıza böyle bir oyuncu lazımdır.Takdir edersinki Barcelona gibi ayağımıza top yapıştırıp oynamıyoruz.Dünde gördük ki ankaragücüne bile baskı kuramıyoruz.ve 2-1 den sonra diyebilirim ki Allah'ın yardımıyla gol yemedik.Senin dediğine bir noktadan sonra katılırım.Ne zaman ki kadromuz orta sahada top yaparak oynayabilen teknik kapasitesi yüksek futbolculardan oluşur o zaman nobreye gerek kalmaz.Esas meziyeti gol atabilen oyuncular getirilir bu takıma ama biz bu futbolu oynamadıktan sonra başarımızın ana nedeni fizik gücü ve prese dayalı futbol oynamaksa 3 bobo değil yarım nobre tercih edilmelir.Olay bu kadar açık ve nettir
Sana katılıyorum. orta sahamızda topa hakim olamadığımız zamanlarda imdada yetişen hep nobre oluyor. gözünü kapa topu uzaklaştır rakip sahaya doğru top mutlaka nobrenin bulunduğu alana gider ve mutlaka nobre ya o topa dokunur ya sahip olup saklar. bobo veya holosko tarzı futbolcuların da çok iyi özellikleri, hatta nobreden daha yetenekliler ama bizim takımımınzda malesef nobre tarzı bir forvete ihtiyaç kaçınılmaz. ilk atılan toplara rakip sahada forvetimiz sahip olamazsa rakip tenis oynuyormuş gibi tekrar yükleniyor üzerimize ve bu baskıyı atlatamıyoruz. lütfen bu durumu takip edin. baskı yersek orta sahamız iyice zorlanıyor ve hata yapmaya başlıyoruz. bence bobo daha iyi bir forvet ama nobre şu anki kadromuzda bize daha çok lazım.
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla