Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 11:05   #18
İnEvAsYoN

İnEvAsYoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet, maalesef bende aynı şeyi düşünüyorum...Maalesef diyorum, çünkü İnönü'de, bizim önümüzde niye böyle oynayamıyorlar, bizim yüzümüzden mi anlayamadım, tezavrat yapmayalım mı, desibel rekoru kırmayalım mı çözemedim gitti bu topçuları...Kritik olan Es Es deplasmanında da bu deplasmanda da çok rahat oynadı bizimkiler ve galip geldik nitekim, ama artık bu rahatlığı İnönü'de de görmek istiyoruz, sanki yenilince sahaya iniyoruz bir şey yapıyoruz topçulara, puan kaybettikleri İnönü maçlarında bile alkışladık onları biz, daha ne yapalımki yanii bu sorunu aşmaları için...Umarım bu Gs maçıylan birlikte düzelir, tam da maçı yanii...
abi bu sorunun aşılması için takımın şampiyon olması lazım üstlerinde bir baskı var inönüde bağırınca biz diyolarki şampiyonluk istiyolar artık onlarda gol atalım hemen bitirelim şu işi gibi düşünüyorar doğal olarak aksıyo ama şampiyon oldukları taktirde bu olmıcak ve seneye inş bak allah söyletti tezahürat yapınca bunların olucağını hiç sanmıyorum çok daha iyi oynıcaklardır emin olunn