Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 11:44   #1
öznur_bjk
Engel Değil Mesafeler
 
öznur_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivassporlular:İpler bizim elimizde

Hacettepe zaferiyle kendine gelen Sivasspor´da, Murat Erdoğan, Mehmet Yıldız ve Musa iddialı konuştu: "Şampiyonluk Sivas´tan geçer. 2 hafta daha var ve henüz her şey bitmedi"

Click the image to open in full size.

2 hafta üst üste mağlup olunca büyük şok yaşayan ancak Hacettepe zaferiyle kendine gelen Sivasspor’da yüzler gülüyor... Hacettepe filelerini havalandıran ve Kırmızı-Beyazlı formayla ilk golünü atan Yiğidolar’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Murat Erdoğan, şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını söyledi. Ligde en fazla lider olan takımın kendileri olduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Bu yolda bazı kazalar yapılabilir ama önemli değil. Rakiplerimiz de puan kaybedecektir. İnanıyorum ki, mutlu sona Sivas ulaşacak” dedi. Hacettepe maçında sık sık gol pozisyonuna giren ancak bunları olumlu sonuçlandıramayan Musa Aydın ise 12. adama mesaj gönderdi. “Başarımızdaki en büyük pay taraftarımızındır” diyen Musa ligi zirvede bitireceklerini kaydedip, “Her geçen gün stres daha da artıyor. Bununla birlikte puan kayıpları olması da normal. Taraftarımızın içi rahat olsun. Şampiyon biz olacağız, zirvede ipler bizim elimizde” diye konuştu.

Click the image to open in full size.

Yıldız: Pes etmeyeceğiz
Kırmızı-Beyazlılar’ın kaptanı ve son günlerde Sivasspor’da en fazla konuşulan isimlerden biri olan Mehmet Yıldız, Süper Lig’de yarışın son haftaya kadar süreceğini ifade etti. Yıldız, “Şampiyonluk Sivas’tan geçer. Rakiplerimizin kayıp vereceğini biliyoruz. Hedefe bu kadar yaklaşmışken pes etmeye niyetimiz yok” ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
öznur_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla