Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2009, 13:41   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalyaspor Durmak Bilmiyor

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig'de kendi evinde Fenerbahçe ile berabere kalan ve ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor, Ankaraspor deplasmanı hazırlıklarına başladı. Turkcell Süper Lig'de 32 hafta sonunda 36 puanla 14. sırada yer alan ve ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor, deplasmanda yapacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda, Fenerbahçe maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, yedekler, kültür, fizik ve ısınmanın ardından top kapma çalışması gerçekleştirdiler.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçında galibiyeti hak eden taraf olduklarını, ancak son vuruşlarda başarılı olamadıkları için bir golün üzerine çıkamadıklarını söyledi. Özdilek, ''Galip gelemediğimiz için üzüntülüyüz, ama alınan bir puanın dahi çok önemli olduğu bir ligde avantajlı konumdayız diye düşünüyorum'' dedi.
Tüm takımların birbirlerine karşı konsantre oynadığı maçlarda alınan her puanın önemli olduğunu ifade eden Özdilek, ''Dünkü oyun itibariyle 3 puanı hak ettiğimize inanıyorum. Oyuncuların ortaya koyduğu performans çok önemli. Çok arzu ettiler, çok istediler, ama özellikle son vuruşlarda çok beceriksiz kaldık. Çok pozisyon üretmemize rağmen, son vuruşlarda maalesef bir golün üzerine çıkamadık. Açıkçası alınan bir puana üzülmedik çünkü ligin sonu geldikçe alınan bir puan avantaj gibi görünüyor'' diye konuştu.
Konyaspor'un kendi sahasında kaybetmesinin kendilerini bir adım yukarıya çıkardığını kaydeden Özdilek, iki önemli final maçı yapacaklarını ve her şeyin kendi ellerinde olduğunu bildirdi.
Bu hafta Ankaraspor deplasmanına gideceklerini hatırlatan Özdilek, Ankaraspor'u yenip derin bir nefes almak istediklerini, bunu yapabilecek güçleri, arzuları ve istekleri olduğunu belirtti. Oyuncularına olan güvenini dile getiren Mehmet Özdilek, ''Ortaya koyduğumuz bir hedef var. Biz ligden düşen üç takım arasında olmayacağız. Bunu geldiğim ilk gün, iki puandayken söyledim. Bugün 36 puandayız ve aynı düşüncelerim devam ediyor'' dedi.
Kendilerinin kazanması kadar rakiplerinin maçlarının da önemli olduğunun altını çizen Özdilek, bu haftanın birçok şeyin belli olacağı bir hafta gibi göründüğünü ifade etti.
-SAKATLIKLAR- Mehmet Özdilek, Orhan Ak, Vahap Işık ve Abdullah Çetin'in sakatlıklarının devam ettiğini, özellikle Orhan Ak ve Vahap Işık'ın uzun süredir takımdan ayrı kalmasından oldukça etkilendiklerini söyledi. Özdilek, Işık ve Ak'ın Ankaraspor maçı kadrosunda da olamayacaklarını sözlerine ekledi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla