11-08-2006, 16:32
|
#9 |
Tecrübe Puanı: 21   | DELGADO SABIRSIZLANIYOR!..
Cuma, 11 Ağustos 2006
Beşiktaş'ın yıldızı Delgado, İnönü Stadı'na çıkmak için sabırsızlanıyor!.. Arjantinli yıldız, "Kendi seyircimiz önünde ilk maça ne pahasına olursa olsun çıkmam lazım... Ayağımın ağrısı nereye kadar giderse oraya kadar oynayacağım" dedi!.. 
Beşiktaş'ta V.Manisa maçı öncesi sakatlanan ve forma giyemeyen Delgado, teknik direktör Tigana ile görüşerek bu akşam G.Antep önünde kesinlikle oynamak istediğini söyledi. Takımla birlikte çalışmalara başlayan ancak idman eksikliği bulunan Arjantinli futbolcu Fransız hoca ile yapağı görüşmede şunları söyledi:
Tigana oynatacak
"Manisa maçını televizyondan izledim, çok üzüldüm. Arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemezdim. Kendi seyircimiz önünde ilk maça ne pahasına olursa olsun çıkmam lazım. Bu nedenle oynamak istiyorum. Ayağımın ağrısı nereye kadar giderse oraya kadar oynayacağım. Sizden görev bekliyorum."
Tigana da bunun üzerine Kartal'ın umudu Delgado'ya "Senin yeteneklerini çok iyi biliyorum. Aslında tam hazır olmadan bir oyuncuyu oynatmak istemem. Senin gözlerinde hırs gördüm. O zaman büyük bir aksilik olmazsa forma giyeceksin" karşılığını verdi.
'Kanatları açın'
Sezona V.Manisa yenilgisiyle başlayan Beşiktaş'ta hedef taraftarının önünde kesin galibiyet. Oyuncularını hafta başından beri gol vuruşu üzerine çalıştıran Tigana dün akşam yapılan taktik çalışmasında da kanatların iyi kullanılmasını, forvetin de gelen yan topları iyi değerlendirmesini istedi. Bugün G.Antep karşısında Delgado'nun oynayacak olması sevindirirken Tigana'nın sağda Burak'a görev vermesi bekleniyor. Kod: http://www.dakka90.com/site/index.php/content/view/5343/87/
|
| |