Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2006, 19:40   #54
zamorano

zamorano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Vallahi bu kadar sabırlı ve iyimser taraftarlarımız olduğunu hiç sanmıyordum.Ben gerek kafelerde gerekse İnönü'de maç seyrettiğimde ,çevremde ki taraftarların neredeyse hepsi en ağır küfürleri savunmamızda oynayan adamlarımıza ediyorlar(hani sizin şu toz kondurmadığınız SÜPER yetenekli savunmacılarımız)Dürüstçe söylemem gerekir ki Beşiktaş futbolcusuna küfür etmeyi kendime yakıştıramam(her ne kadar çoğunun oyunculuğuna inanmasam da) Ama size yemin ederim ki ne zaman maç seyretsem bizzat çevremde ki Beşiktaş'lıların Toraman,Avcı,Havutçu ve Üzülmez gibi adamlarımıza ettikleri küfürleri buraya yazsam kesin forumdan atılırım.Dolayısıyla anlayamadığım şu;Beşiktaş forumlarında bu adamlardan söz açılınca herkeste hayret verici bir iyimserlik var ama iş maç seyrederken hiçte öyle olmuyor.Demek ki tarftarlarımız nabza göre şerbet veriyorlar.Gelelim savunmanın yeterli olduğu düşüncelerine:Bakın arkadaşlar hiç kusura bakmayın ama siz bu kafayla çok yaşamazsınız.Bugün dünyanın bütün iyi takımları güçleri doğrultusunda savunmalarına şöhretli iyi adamları alıyorlar.Büyük başarılar için önce arkanı sağlama alacaksın.Ya bunca önemli takımın hocası futbolu bilmiyor ya da siz.Ben demiyorum ki gidelim Lucio'yu alalım ,bu tip adamlara paramızın yetmeyeceğini zaten biliyorum ama en azından biraz fedakarlık yapılarak Lugano Fener'in elinden kapılabilirdi.
zamorano Ofline