Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2009, 13:07   #1
NdeR 1903
Fransa KaRTali
 
NdeR 1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mustafa Denizli için ağır sözler

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'yi sert bir dille eleştirdi.


Hacısalihoğlu, "Hani bir laf vardır, 'Vali oldun ama adam olamadın.' Demek lider oldu, ama bazı şeyler hala eksik kaldı Beşiktaş'ta" diye konuştu.
HACISALİHOĞLU: "BURSASPOR'UN SÖZ SÖYLEMEYE HAKKI YOK"
Trabzonspor'da Bursaspor maçı sonrası gerek yeşil - beyazlı kulüp yöneticilerinin yaptığı açıklamalar ve Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin yaptığı, "6 dakika mı uzatıldı? Gol olana kadar devam etseydi" şeklindeki açıklama sert tepki gördü. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Bursaspor camiasının ligin ilk yarısında ofsayt golü ile kazandıkları maçı unutmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bu sene maçlar çok enteresan şekilde cereyan ediyor. Kuvvetli-zayıf takım ayrımı yapılmadan, sürprizler olabiliyor. Bizim sevincimiz takımımızın son dakikaya kadar kazanma arzusunu koruması ve sonucunda kazanması. Bununla ilgili yapılan spekülasyonları asla kabul etmiyoruz. Uzatmanın normal süresi içerisinde kazanılan bir gol var. Kaldı ki bu konularda hiç söz söylemeye hakkı olmayan, ilk yarıdaki maçta hem ofsayt oluşunun yanı sıra uzatma dakikaları içinde gelen golle puan alan takımın bu tarz serzenişte bulunmasını gerçekçi bulmiyoruz. Seçimleri var. Belki onunla ilgili taraftarlarına bir mesaj vermek istiyorlar" diye konuştu.
"MUSTAFA DENİZLİ'Yİ KINIYORUZ"
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, Trabzonspor'un galibiyetiyle ilgili söylediği, "6 dakika mı uzatıldı? Gol olana kadar devam etseydi" şeklindeki açıklamalarının bir spor adamına yakışmadığını da kaydeden Hacısalihoğlu, "Beşiktaş teknik direktörünün söylediği sözler var. Bunları da bir spor adamına yakıştırmıyoruz. Teknik direktörler yalnızca kendi kulüpleriyle ilgili yorum yaparlar. Başka kulüplerin neticeleriyle ilgili yapılan yorumları spor adabı ile bağdaştırmıyoruz. Hani bir laf vardır: 'Vali oldun ama adam olamadın' diye. Demek lider oldu ama bazı şeyler eksik kaldı Beşiktaş'ta. O nedenle bu söylenenleri spor barışı ve dostluğu ile bağdaşır davranışlar olarak görmüyoruz. Kınıyoruz" şeklinde konuştu.
"ŞENOL GÜNEŞ İLE ANLAŞABİLİRİZ"
Hacısalihoğlu, kalan iki haftada teknik direktör konusunun fazla gündemde kalmasını istemediklerini de vurgulayarak, "Ligin bu seyri içerisinde gündemi teknik adam arayışları ile meşgul edip oraya yoğunlaşmayı doğru bulmuyoruz. Bu nedenle bir taraftan ligdeki kalan maçlarımıza konsantre olurken, diğer yandan da hoca arayışlarımızı sürdürüyoruz. Düşündüğümüz teknik direktörler arasında Şenol Güneş'in ismi ağır basıyor. Kendisinin daha önce bu kulüpte görev yapmış olması, Türkiye'yi ve Trabzon'u tanması ve kariyerinde bir çok başarının bulunması ismi üzerinde yoğunlaşmamıza neden oluyor. Ama kesinleşmiş bir durum yok. Sözleşmesinin devam ettiği bir kulüp var. İlerleyen günlerde hem oradaki konumunu, hem de biz buradaki konumunu uygun hale getirirsek anlaşabiliriz" dedi.
"BAZI FUTBOLCULARIMIZ ÇOK ÖZVERİLİ"
Eskişehirspor maçının çok zorlu geçeceğini de söyleyen Hacısalihoğlu, şöyle konuştu:
"Eskişehirspor bu sene iyi bir kadro kurdu. İyi futbol oynuyor. Hak ettikleri konumda olmadıklarını düşünüyorum. Bu seneki ligin seyri itibari ile her maçın üç neticeli olacağını biliyoruz. Ama bizim bu neticelerden yalnızca kazanmayı arzu ettiğimizi söylüyorum. Maalesef son dönemde bazı oyuncularımız hafifte olsa sakatlıkları ile maça çıkıyor. Colman, Selçuk ve Yattara'nın oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli oluyor. Buna rağmen kendileri özveride bulunup maçlarda görev yapıyorlar. Bu arada bazı oyuncularımızda geçmiş dönemlere göre çok üstün performans gösterip, arkadaşlarının açıklarını kapatıyorlar. Bu ekibin başındaki Ahmet hocamıza teşekkür ediyoruz. Kendisi ve ekibiyle çalışmaktan mutlu ve memnunuz."
"EGEMEN'E BU GÖREVİ BİZ VERDİK"
Hacısalihoğlu, Bursaspor camiasının Egemen ile ilgili açıklamalarının gerçekle bağdaşmadığını da belirterek, "Egemen'e sezonun ikinci yarısından itibaren yönetim olarak taraftarın yoğun isteği sonucunda, maç sonunda bu görsel şöleni yapması görevini verdik. Kendisi de bir çok maçta bu görevi başarıyla uyguladı. Taraftarlarda maç sonrası Egemen'le sevinci kutlama gösterilerinde oldukça uyumlu. Bu sadece Bursaspor maçına has bir davranış değil. Dikkat edilirse bu davranış, bundan önceki bir çok maçta da yapılmıştır. Duyduğum kadarıyla Bursasporlular'ın bu konuda hassasiyetleri varmış. Biz bu görsel şöleni rakip takıma karşı değil, kendi galibiyetimizi kutlamak için yapıyoruz. Hangi rakip olursa olsun aynı şekilde bir gösteri yapılıyor. Bursaspor camiasının alınganlığı gerçekle bağdaşmıyor" dedi.

Kaynak : DHA
__________________
' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat
yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş
milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini
ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye
mahkumdurlar '
Mustafa Kemal Atatürk

Konu Cagla tarafından (19-05-2009 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir..
NdeR 1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla