Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 08:29   #9
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Onlarca kere bu forumda yazmışızdır bu işi ciddiye almamak gerek diye..AMa sağolsun Trt ve Medyamız olayı her seferinde Milli Mesele haline getiriyor..Beklenti bu kadar büyük olunca sonunda hüsrana uğrayacağımızı bile bile bizde kapılıp gidiyoruz..Eurovision Alışkanlığı diyelim biz buna..

25 şarkı içinde Düm Tek Tek kadar kaliteli,komple bir şarkı daha yoktu..Biraz yanına yaklaşan Azerbaycan ve Romanya vardı..Düm tek tek,introsuyla,girişi ve gelişimiyle en önemlisi nakaratıyla en iyi şarkıydı..Fakat Hadisenin sesinin bu organizasyon için yeterli olmadığı ve sesini yormuş olması çok net bir ayrıntıydı..Vokallerin sesi , Hadisenin sesinden daha çok duyuldu..Bence bizim adımıza tek eksi puan buydu ama önemli bir eksiydi..

Sonuçta bu Puan Sisteminde 4.lük iyi gibi görünüyor..Ancak dediğim gibi beklentiler en kötü 3.lük yönündeydi..Bana kalsa en iyi 2 şarkıdan biri Düm tek tek , diğeri Azerilerin Always şarkısdıydı..

Ayrıca Norveç'in şarksı da 1. olacak kadar iyi bir şarkı değildi..Keman İntrosu güzeldi ama dikkat edin İntronun sonunu dahi şarkıya bağlamamışlar,saçma bir hareket yapıp introyu havada bırakmış..ancak melodisinin güselliği onu görmemize engel oldu..Şarkının geri kalanı zaten çoluk çocuk şarkısını aratmıyo..Ayrıca Eurovision Performanslarında önemli bir kriter olan sahneyi kullanma ve Kareograf falan göremedik şarkıda..Gören oldu mu?? Alakasız bir şarkı bana kalırsa..

Konu RamesooN tarafından (20-05-2009 Saat 08:31 ) değiştirilmiştir..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla