Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 13:59   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rivaldo'nun Takımı Play-off'ta

Click the image to open in full size.
Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo'nun top koşturduğu Özbekistan'ın Bunyodkor kulübü, Asya Şampiyonlar Ligi D Grubu'nu 2. sırada tamamlayarak, 16 takımın mücadele edeceği play-off maçlarına kalmayı başardı.
Taşkent'te yapılan karşılaşmada Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al-Şabab takımı ile 0-0 berabere kalarak, D Grubunda 12 puanlı Suudi Arabistan'ın Al-İttifak kulübünün ardından 8 puanla 2. olmayı başaran Bunyodkor, 16 takımın kaldığı Asya Şampiyonlar Ligi play-off maçında B Grubu galibi ile deplasmanda oynayacak.
İki yıldan bu yana Asya Şampiyonlar Ligi Play-off'larına kalmayı başaran Bunyodkor kulübü, bugün oynanacak Suudi Arabistan'ın Al-Şabab ve İran'ın Piruzi maçının ardından belirlenecek B Grubu galibi ile 27 Mayıs'ta deplasmanda çeyrek final için mücadele edecek. Bu arada, Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'nun eski takımı olan Bunyodkor kulübü, Zico'nun kulüpten ayrılmasının ardından Özbekistan
Yüksek Ligi yeni sezonunda yerli antrenör Hikmet Ergaşev'in yönetiminde oynadığı 10 maçı da kazanarak, 30 puanla liderliğini sürdürüyor.
Bunyodkor kulübü, geçen sezon da Özbekistan Kupası ve Yüksek Ligi kazanırken, Asya Şampiyonlar Liginde ise yarı finale kadar yükselmeyi başarmıştı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla