Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 19:01   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gaziantepsporda Eksik Çok

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Gaziantepspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Kocaelispor karşısında alınan farklı galibiyet sonrası 2 gün izin verilen futbolcular yeniden topbaşı yaptı. Kocaelispor maçında hava topu mücadelesinde ayak bileğinde kırık oluşan ve 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Murat Şahin'in yanı sıra sakatlığı devam eden Tabata ile yine Kocaelispor maçında sakatlanan Hakan Bayraktar Bursaspor maçında forma giyemeyecek.
Hafif sakatlığı bulunan Murat Ceylan ile Julio Sezar'ın Bursaspor maçına yetiştirilmesine çalışılırken, sakatlığı geçen ve 4 haftadır forma giyemeyen Erkan Sekman'ın takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmanı, teknik direktör Jose Couceiro'nun UEFA Kupası final maçını izlemek için İstanbul'a gitmesi nedeniyle yardımcı antrenörler Kuintou ve Seçkin Göksel yaptırdı. Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Erman Özgür, 50 puan hedefini yakalamak ve son iki haftada iyi futbol oynamak istediklerini söyledi.
Sezon sonu hedeflerinin 50 puan olduğunu ancak bunun gerisinde kaldıklarını ifade eden Erman Özgür, şöyle konuştu: ''Sezon sonu bizim hedefimiz 50 puandı. Ama bunu artık ya geçeceğiz, ya yetişemeyeceğiz. Şimdi bu 50 puan hedefi bizim için sıralamada bir şey değiştirmiyor. Ama tabi Bursaspor gibi önemli bir deplasman takımıyla ve sahamızda Eskişehir ile seyir zevki yüksek maçlar oynayacağız. Bu sene oynadığımız maçların yüzde 90'ında zaten seyir zevki yüksekti. Belki sıralama olarak istediğimiz hedefe ulaşamadık ama geçen yıllara oranla başarılı bir yıl geçirdiğimiz söyleyebilirim. Umuyorum Gaziantepspor seyircisi geldiği her maçtan keyif almıştır. Bundan sonra Eskişehirspor maçından da aynı tadı alacaklarına eminim.''
Kaptan Bekir İrtegün de Bursaspor maçı ve kendi transferiyle ilgili açıklama yaparken, sezon bitiminden 1 hafta sonra Gaziantespor'da kalıp kalmayacağının belli olacağını ifade etti. Bekir, Bursaspor maçı ile ilgili olarak, ''Bursaspor'un UEFA hedefi var. Onlar da şehir olarak, stat ortamı olarak, takım olarak çok iyi durumdalar şu an. İlk yarı burada oynadığımız maçı 2-0 kazanmıştık. İnşallah deplasman da olsa inşallah yenip geliriz'' dedi.
Sözleşmesi sona erecek olan Bekir, transfer teklifi var mı sorusuna, ''Menajerler aracılığıyla sadece duyumlar var. Sözleşmem sona ereceği için teklifler bana gelecektir. Şu anda sezonun bitmesini bekliyorum. Sezon bittikten 1 hafta sonra her şey netleşecek'' ifadelerini kullandı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla