Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 19:25   #41
MetiN

MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BLACKtiger´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pahallı diyen arkadaşlara bir sorum olacak, bu sene bilet fiyatı 30-40 ytl olan maçlara gittinizmi acaba? Nedense tribunler bütün maçlarda dolmadı. Gittiyseniz kesenize bereket, ama yok eğer gitmediyseniz bu maçada gitmeyiverin sızlanmayıda bırakında klup para kazansın. O tribünler açık 500ytl olunca bile dolacaksa ben gidememeye razıyım. Yıldız futbolcu isterken herkes ahkam kesiyo ama iş paraya gelince paso şikayet valla ben anlamadım..!
Sen bazı gercekleri bilmiyorsun galiba kardeşim
Bu fiyatlar aşırı pahalı . Zaten biletler 3-4 dk da bitecekdir satışa cıkar cıkmaz.
Neden ?
Çünkü Yeni acık , E .acık ve kapalının 3 de 1 karaborsaya gidiyor. Direk adamların eline geliyor biletler. Yönetim bunu engelleyecek se bu fiyatlar cok normal. Ama önlemeyecek karaborsa kazanacaksa böyle sacmalık olmaz. 90 m lik acık bileti karaborsa da 200 olucakdr en az. Şimdi sen söyle 110 m yi kim kazanıyor takımmı karaborsamı. Malesef karaborsanın eline gecmesini önleyemiyorlar. EN basitinden Bursa macında bilet bulamamışdık. 7 kişi y.acıga 35 m di normali 430 m para verdik. 7 tane Yeni acık biletine. Ya durum bu işde. Öyle takım kazanacaksa bilet fiyatları normal demeyin. Kazanan takım değil KARABORSADIR.

BesiktasForum.NET

.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla