Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 19:35   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BLACKtiger´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Pahallı diyen arkadaşlara bir sorum olacak, bu sene bilet fiyatı 30-40 ytl olan maçlara gittinizmi acaba? Nedense tribunler bütün maçlarda dolmadı. Gittiyseniz kesenize bereket, ama yok eğer gitmediyseniz bu maçada gitmeyiverin sızlanmayıda bırakında klup para kazansın. O tribünler açık 500ytl olunca bile dolacaksa ben gidememeye razıyım. Yıldız futbolcu isterken herkes ahkam kesiyo ama iş paraya gelince paso şikayet valla ben anlamadım..!
Yahu bırakın bunları, kombinen varsa her maça gidersin, bu kadar basit bu, ama eğer yoksa maç seçersin, hele öğrenciysen hayli hayli seçersin, seçtirirler!..Yıldız futbolcular isterken falan demişin, yaf hadi bir yıldız futoblcu takımda olsa neyse diyeceğim haa, paralar buna gitmiş, öyle biri de yokki, sanki bir futbolcuya yönetimimiz 10 milyon € falan vermişte verdiğimiz paralar ona gitmiş!..Sizler bu fiyatlara normal diyosanız diyecek bir şeyim yok zaten, yönetimde sizin gibi düşünüyor işte, 500 ytlde yapsak bu stad dolacak!..Dolar, ama nası dolar!..
Metin kardeşime de katılıyorum, bundan Beşiktaş kazansa hadi yine eyvallah diyeceğim, ama yok, kazanan herzamanki gibi karaborsacılar!..