Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 19:56   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzon veya Sivas Şampiyon Olsun isterim

Click the image to open in full size.
TBMM Başkanı Köksal Toptan, kendisinin Galatasaraylı olduğunu, Beşiktaş'ı da sevdiğini belirterek, ''Ancak şampiyon Trabzonspor ya da Sivasspor olsun isterim'' dedi. Giresun'dan karayoluyla Trabzon'a gelen Köksal Toptan, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
Hacısalihoğlu, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın kulüplerine yaptığı ziyaretin onur verici olduğunu söyledi.

Toptan'ın daha önce bakanlık yaptığı yıllarda da bordo-mavili kulübü ziyaret ettiğini dile getiren Hacısalihoğlu, ''Bugün Türkiye'nin en üst makamlarından birinde bulunuyor. Sayın Toptan'ın ziyareti bizleri onurlandırmış ve fazlasıyla mutlu etmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Trabzonspor'a karşı sıcak duygular beslediğini biliyoruz'' dedi.
Toptan da, Trabzon'un kendisine huzur veren bir kent olduğunu ifade ederek, ''Trabzon, insanı ve doğasıyla Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri. Trabzon deyince heyecanlanırız, içimiz titrer. Trabzon'un üzüntüsüyle hüzünlenir, sevinciyle seviniriz'' diye konuştu.
Bu güzel şehrin başka bir güzelliğinin de Trabzonspor olduğunu kaydeden Toptan, ''Bu yıl Trabzonspor bizi çok umutlandırdı. Umudumuzu kaybetmiş de değiliz. Başkanı ve yönetimi tebrik etmek gerekir. Trabzonspor, tüm olumsuz şartlara rağmen, ligin bitimine 2 hafta kalmasına rağmen şampiyonluğa aday olarak gösterilebiliyorsa hedefine varmış sayılır'' ifadelerini kullandı.
Toptan, şöyle devam etti: ''İşin doğrusu ben Galatasaraylıyım. Beşiktaş'ı de severim ancak şampiyon Trabzon ya da Sivasspor olsun isterim. Çünkü bu yıl gerçekten hem Trabzonspor hem de Sivasspor verdikleri büyük mücadeleyle şampiyonluğu hak etmiştir. Şampiyon olmaz da ikinci olursa gönlümüzün şampiyonu Trabzonspor imajı silinmez. İpi göğüslemesini elbette isteriz. Değerli kardeşim Hayrettin Hacısalihoğlu ve arkadaşlarını takip ediyorum. Trabzon şehrinin heyecanını arttıran çalışmalar yapıyorlar. Trabzonspor'un kötü günler görmemesi için yapısal değişiklikler yapıyorlar.''
Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Özak'ın Spordan Sorumlu Bakan olduğunu anımsatan Toptan, ''Yetkisinin kısıtlı olduğunu biliyorum ancak mum dibine ışık versin de nasıl verirse versin. İnşallah Trabzonspor istediği yerlere ulaşacaktır. Başarı Avrupa maçlarıyla ölçülüyor. İnşallah orada daha başarılı olunur. Bütün kalbimiz Trabzonspor ile olacaktır. Daha önce geldiğimde bu yönetim binası yoktu. Mükemmel olmuş'' diye konuştu. Ziyaretin sonunda kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Toptan'a ziyaretin anısına kulüp plaketi, eşofman ve onur üyeliği kartı verdi.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla