Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 21:32   #53
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
BLACKtiger´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorunu söylemişsin ama çözüm sunmamışsın. Karaborsacılar konusuna girdiğin iyi oldu bak aklıma gelmemişti. Tamam hadi farzedelim 10ytl olsun bu maçın bilet fiyatları. Klübün geliri düşecek, karaborsacıların senin mantığına göre 200-10=190ytl geliri artacak.
Bilet fiyatının artması karaborsacıları memnun etmez, iyi düşünün arkadaşlar. Eğer klübünü çok seviyorsan burada pahallılıktan ahkam keseceğine orada birsürü polis var ihbar et karaborsacıyı darbe vur. Yaptınmı hiç? İhbar ettiin mi? Bence cevap belli:hayır. Herkes parasını çok sever. Kombine 10ytl olsa ben de 10 yıllık alırım valla.
Çözüm belli arkadasım isteseler karaborsacılara binlerce bilet verilmez. Sen sıkıyosa ihbar et karaborsacıyı. Senin zamanın eskide kalmış abi şimdi polisler bile muhabbet icindeler. Ancak böyle coluk cocgun elindeki fazla bieltleri kraborsa diye döve döve alıyolar.Göz boymak icin yem atıyorlar. Ama asıl karaborsacılar duruyor. Cok iyi tanıyorum onların kim oldugunu. Aynı masada oturup Muhabbet bile ettik adamla. Adam da öyle saglam ki hic bir şey yapamıyorsun. Polis felan hikaye Direk adama geliyor.
Dediği laf ben bilet kovalaman zaten biletler önce bize gelir.

Ben taa kütahyadan elimden geldiğince gidiyorum deplasman İnönü . Gerekirse ac dolaşıyrum kesinlikle de korsan ürün almıyorum . Ama malesef sıkışınca karaborsa dan alıyorum Tek hatam Bu...
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla