Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-05-2009, 22:44   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Stad Turuncu ve Yeşil

Click the image to open in full size.
Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ve Almanya'nın Werder Bremen takımları arasında oynanan son UEFA Kupası finaline ev sahipliği yapan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, tarihi günlerinden birini yaşadı. UEFA Kupası adı altında son kez oynanan finalin yapıldığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, ilk kez bir Avrupa kupası finaline sahne oldu.
Ayrıca, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın Asya Kıtası'nda yer alması nedeniyle, Werder Bremen-Shakhtar Donetsk finali Avrupa Kıtası dışında oynanan ilk final olarak da tarihe geçti.

-TARAFTARLARIN İLGİSİ-
Shakhtar Donetsk ile Werder Bremen arasında oynanan UEFA Kupası finalinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünleri büyük oranda doldu. UEFA Kupası finali için kapasitesi 43 bine indirilen statta, Shakhtar Donetsk taraftarları Türk Telekom tribünü ile bu tribünün yan bölümlerindeki maraton ve Fenerium tribünlerinde yer aldı.
Werder Bremen taraftarları ise Migros tribünü ve yine Fenerium ile maraton tribünlerinin bu bölüme yakın yerlerinde oturarak takımlarını destekledi.
-TURUNCU VE YEŞİL- Ukraynalı taraftarlar turuncu, Werder Bremen taraftarları da yeşil-beyaz bayrakları ile tribünleri adeta karnaval yerine çevirdi. Karşılaşmayı 8 bine yakın Ukraynalı, 5 bine yakın da Alman taraftar izledi. Tribünlerde yer alan Türk taraftarlar da sempati duydukları takımları destekledi. İki takım taraftarları içinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giymiş Türk taraftarlar da yer aldı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla