Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 08:25   #3
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
hazırlıklar başladı

Click the image to open in full size.

İki günlük iznin ardından, teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki çalışma ısınma hareketleriyle başladı. Basına kapalı olarak yapılan idmanda futbolcuların bir süre pas çalışması yaptığı ve günü taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladığı belirtildi. Antrenmanda izinli olan Filip Holosko’nun yer almadığı, İbrahim Toraman, Matias Delgado ve Rodrigo Tello’nun ise çalışmanın bir bölümünde bulunduğu ifade edildi. Derbi hazırlıkları, bugün Ümraniye’de basına kapalı olarak yapılacak antrenmanla devam edecek.
Toraman’da sorun yok
Ligin ikinci yarısında sakat sakat forma giyen İbrahim Toraman, Denizlispor karşılaşmasının ardından bıçak altına yatacak. Ağrılarla mücadele ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Ayakkabılarımın topuklarını keserek oynuyorum. Maçlardan sonra sıkıntılar yaşıyorum, ancak olsun. Elimden gelenin en iyisini yapıp, takımıma faydalı
olmak istiyorum
Rodrigo Tello korkuttu
Galatasaray karşılaşması öncesinde ağrıları nükseden Rodrigo Tello, dünkü antrenmanın bir bölümüne katılmadı. Bu durum Siyah-Beyazlı teknik heyette endişe yaratırken, sağlık ekibinden yüreklere su serpecek açıklama geldi. Şilili futbolcunun hafif sakatlığı bulunduğu ve tedbir amacıyla çalışmada yer almadığı kaydedildi

Kartal’ın acı günü
Beşiktaş Kulübü, divan kurulu üyesi Vahit Kalkavan’ın ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, kongre üyesi ve divan kurulunun 7 numaralı üyesi, 50 yıllık Beşiktaşlı Vahit Kalkavan’ın vefatından duyulan üzüntü dile getirildi. Vahit Kalkavan’ın cenazesinin bugün memleketi Samsun’da toprağa verileceği duyurulan açıklamada, ‘Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz’ denildi.
Kara Kartallar BJK Koleji’nde
Fenerbahçe’yi 4-2 yenerek Fortis Türkiye Kupası’nı kaldıran Beşiktaş Futbol Takımı ve Başkanı Yıldırım Demirören, bugün BJK Koleji’ni ziyaret edecek. Saat 16.30’da Türkiye Kupası’yla birlikte BJK Koleji’ne gidecek olan Kara Kartallar, öğrencilerle biraraya gelecek. Ayrıca Başkan’ın, saat 17.30’da gerçekleştirilecek BJK Koleji Bilim Müzesi’nin açılış töreninde yer alacağı da dile getirildi.

Üyelere af fırsatı
Beşiktaş’ta, kongre üyeliği düşenlere yeni bir fırsat verildi. Kulüpten yapılan açıklamada, aidatlarını 3 yıl ve daha fazla süre yatırmayarak, tüzük gereği üyelikleri düşenler için, 15 Şubat’ta gerçekleştirilen yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında, oy birliğiyle af kararı alındığı hatırlatıldı. Üyeliğini devam ettirmek isteyenler, tüzük gereği yıllık aidatın 5 katını ve 2009 yılı aidatını 31 Ekim’e kadar ödeyerek af fırsatından yararlanabilecekler.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla