Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 09:25   #1
KanKokusu
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 "Bu kez hafife almayız"

Beşiktaş formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan ve 100. yılda kupa kaldıran tek oyuncu olarak kalan İbrahim Üzülmez, Galatasaray'ı yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig'in bitimine 180 dakika kala şampiyonluğa en yakın takım olarak Beşiktaşımız gösteriliyor. Takımımızın en heyecanlı isimlerinin başında İbrahim Üzülmez geliyor. Beşiktaş formasıyla şampiyonluk sevinci yaşayan ve 100. yılda kupa kaldıran tek oyuncu olarak kalan Üzülmez, Galatasaray'ı yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

Derbi maçlarının sonucunun önceden tahmin edilmesinin zor olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, ligde oynadıkları Fenerbahçe maçından iyi bir ders aldıklarını belirtti. Galatasaray derbisini çok önemsediklerini ifade eden Üzülmez, "Fenerbahçe karşısında herkes bizi favori gösterdi. Hatta rakibimizin kupaya asılacağını, ligi bıraktığını ve Beşiktaş'ın kolay bir şekilde üç puan alacağını dile getirdiler. Ancak hiç de öyle olmadı, 2-1 yenildik. F.Bahçe karşısında gaza geldik. Mücadele etmeden maç kazanılmayacağını unuttuk. Aynı hataya G.Saray karşısında düşmeyiz. Artık rakiplerin durumunu düşünmüyoruz. Kalan iki maçta altı puan hedefliyoruz." dedi. Beşiktaş'ın bu sezonunki en istikrarlı oyuncuları arasında gösterilen Üzülmez, futbolun ölçüsünün yaş değil sahadaki performans olduğunu bir kez daha hatırlatarak düşüncelerini şöyle aktardı: "Türkiye'de birileri yaşa takmış hep bunları ortaya atıyor. Futbol sahada oynanıyor. Kırkında takımına faydalı oluyorsan kimse yaşa bakmaz. Ben sağlığım el verdiğince oynamaya çalışacağım. İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Milli Takım'a yükseldim, forma giydim. Oynadığım her maçın hakkını vermeye çaba gösterdim.Şampiyonluğa küçük de olsa bir katkım olacaksa ne mutlu bana."Takım içindeki atmosferi 100. yılda yakaladıkları şampiyonluk dönemine benzeten Üzülmez, şu değerlendirmeyi yapıyor: "100. yılda nasıl bir birlik beraberlik varsa şimdi de takım içinde aynı kaynaşma var. Mircea Lucescu bize her zaman iyi takım olduğumuzu ve güvendiğini söyleyerek motive ederdi. Mustafa Denizli de aynı şekilde davranıyor ve bizi şampiyonluğa inandırıyor. Ligin ikinci yarısında takım olarak daha az hata yapmaya başladık. Herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. 100. yıl şampiyonluğunu yaşarken de aynı durum söz konusuydu." Tecrübeli oyuncu İnönü'de şampiyonluk turu atabileceklerini, bu nedenle taraftara büyük görev düştüğünü hatırlattı. Üzülmez, "Derbi maçı oynayacağız. Bazen galip gelmek için 90 dakika sabretmelisiniz. Taraftarımız da böyle bir durumda 90 dakika boyunca bizi desteklesin, karamsarlığa kapılmasın." çağrısında bulundu.

Kaynak : Zaman
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla