Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 10:19   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Alex Gese Yolunda!

F.Bahçe'nin Alex, Deivid ve Carlos'u göndereceğinin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. G.Saray, Alex'i almak için hemen kolları sıvadı.


***

Alex de Cimbom

Sarı-kırmızılı ekip, Yıldırım'ın defterden sildiği yıldızı transfer ederek Emre'nin rövanşını almayı planlıyor.

Yıldırım'ı kızdırdı
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin arası bu defa Alex de Souza yüzünden açılacak gibi görünüyor. Sarı-lacivertli ekibin üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle başkan Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos ve Deivid ile birlikte Alex de Souza'yı de gözden çıkardığı ve sözleşmesinin fesh edilmesi için çalışmaların başlatılmasını istediği ifade edilirken, bu haber en çok sarı-kırmızılı yönetimi sevindirdi. Galatasaraylılar hemen harekete geçti.

Kaptanlık tepkisi
Sezon başında sarı-lacivertli ekibin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesini unutmayan sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı yıldızı renklerine katarak rövanşı almayı planlarken, menajeri Figer'den görüşmek için randevu talep edildiği bildirildi. Tarafların önümüzdeki günlerde buluşacağı öğrenildi. Öte yandan Yıldırım'ın kendini suçlaması ve Emre'yi kaptan yapacağını söylemesine bozulan Alex'in de Galatasaray'a sıcak baktığı bildirildi.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla