Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 11:47   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alman Basını Diego'yu Aradı

Click the image to open in full size.
Alman basını, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Werder Bremen ile Shakhtar Donetsk takımları arasında dün oynanan UEFA Kupası final maçına geniş yer ayırdı.

Karşılaşmayı anlatan SAT1 spikeri, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 5 yıldızlı bir arena olduğunu ifade ederek, "İstanbul'da kupa alınsaydı unutulmazlar arasına girerdi" dedi. Werder Bremen kulübünün resmi internet sitesi ise şu başlıkları kullandı: "Çok yazık. Werder finali kaybedip, üzülen taraf oldu."
Alman basınında yer alan haberlerde ise şu ifadelere yer verildi:
Kicker: Werder Bremen zaferi kaçırdı. İyi bir maç olmadı, sadece dram ön plana çıktı. Werder Bremen Almanya'ya eli boş döndü. Diego'nun eksikliği çok hissedildi.
BILD: Yazık oldu. Werder'in kupa gözyaşları. Bremenli futbolcular, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda başları eğik, gümüş madalyalarını aldılar. Zafer ise Shakhtar Donetsk'in. Tebrikler.
SAT1: Bremen'in ilk kez ulaşabileceği UEFA Kupası zaferi elinden kaçtı.
Sport1: Mutlu sona ulaşılamadı. Bremen'in elinden tarihi bir zafer uçtu gitti. Yüzbinlerce Bremenli ekran başında üzülürken, takımlarını desteklemek için İstanbul'a giden 10 bini aşkın Werder taraftarı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda göz yaşlarına boğuldu.
SPORT BİLD: Werder Bremen'e acı veren nakavt ilk uzatma devresinde geldi. Halbuki 17 yıl sonra tekrar bir Avrupa Kupası çok yakındı. Bremen istediği futbolu oynayamadı.
Spiegel: Ukrayna'nın Donetsk ekibi tarihe geçti. Oysa Bremen, bu tarihe geçecek UEFA Kupası adı altındaki son finali kazanmak istiyordu. Bremen karşısında Shakhtar Donetsk galibiyeti hak etti.
Focus: İstanbul Boğazı'nda Shakhtar Donetsk'e 2-1 mağlup olan Werder Bremen, 2. Avrupa Kupası'nı müzesine taşıyamadı. Yazık oldu.
Mittelhessen: Bremen'in gücü Brezilyalılara karşı yetmedi. Kadrosunda 5 Brezilyalı bulunan Shakhtar Donetsk, Brezilyalı yıldızı Diego'suz Bremen'i rahat geçti. Gelecek vaadeden Mesut, henüz bir Diego değil.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla