Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
kimi alalim mesela bobonun yerine ayricada 2 3 mactir iyi oynuyor muhabbetine katilmiyorum katilmicam geldigi ve oynadigi 3 sezonda avrupada besiktasin en cok gol atan yabancilarindan biri besiktas tarihinin turkiye kupasinda encok gol atan oyuncusu ve besiktasin encok gol atan yabanci futbolcusu olma unvaninada sahip bi adami tutup 2 3 mactir iyi oynuyor geldiginden beri dersen ben seni yine kutlarim nedir bu vefasizlik anlamiyorum adamin attigi hergol puan golu olmus nerdeyse siz hala acik alan topcusu muhabbeti yapiyorsunuz ayricada ne 8e satarim ne 25 e buyuk takim iyi youncusunu satmaz madem buyuksun o 8i sen ver al bordeux dan camahk i bak bakalim ikisinin sezon ortalamasi kac ol oluyor o zaman buyuk takim iyi youncusunu satmaz iyisinin yanina daha iyisini alir |
bobonun geldiğinden beri iyi oynadığını söylemek yanlış ilk geldiğinde gökhanla beraber iddasız takımda iş yaptı beklediğimden fazlasınıda verdi. sen sadece bana şunu söyle seneye şampiyonlar liginde ve tsl de beşiktaşın forvetinde bobo mu olmalı.ayrıca her attığı gol puan oluyo dersek bütün maç yatsın son dakida atsın bitane 3 puanı bobo getirdi. ona bakarsak 100 .yılda ahmet dursunun birsürü var ama kimse adını anmıyor.
bana 2 sene önce desenki sol kanata kimi alıcaz desen ben sana maliyeti düşük isim veremem ama bak tello ya bedavaya geldi 900 bin euroya oynuyor.yani araştırırsan neler var. ayrıca c.cole u alsaydık ozaman farkı daha iyi anlardık şimdi al alabilirsen