Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı
2-3 maç dediğin maçlar sezonun kaderini belirleyecek en büyük stresi barındıran maçlar ve büyük oyuncular böyle maçlarda ortaya çıkar cisse nin sezon sonuna kadar yattığına da inanmıyorum ilk devrede ortada çok yalnız kaldığı için etkili olamıyordu ayrıca çok beğendiğimiz ernst bile ortada yalnız kalınca gerçek performansını gösteremiyo cisse ernst geldikten sonra asıl oyununu göstermeye başladı ve ernst oldukça da bu devam eder bi dahaki sezon da ama altertanif alınması gerektiğine katılıyorum tabii ki.
Bobo konusunda ise az çok hak veriyorum sana gerçekten çok düşündürücü bir performansı var maç içinde bile değişiyo bu 2 gol attığı bi maçta bile bobo ne yaptı diye düşünüyor insan top geliyo atıyo tamam ama onun dışında oyuna nobre kadar etki etmiyor mesela, tabi burdan gitmesi gerektiğini belirtmiyorum kesinlikle kalmalı ama biraz daha oyun içinde kendini göstermeli bence bobo. |
ban cissenin şu oyununun bile avrupada iş yapıcağını sanmıyorum.cisse bana biraz ürkek gibi geliyor. ben cisseden daha iyisini görmemiz gerektiğini düşünüyorum