Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 16:15   #10
FiratVarlik
Banned

FiratVarlik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bobonun geldiğinden beri iyi oynadığını söylemek yanlış ilk geldiğinde gökhanla beraber iddasız takımda iş yaptı beklediğimden fazlasınıda verdi. sen sadece bana şunu söyle seneye şampiyonlar liginde ve tsl de beşiktaşın forvetinde bobo mu olmalı.ayrıca her attığı gol puan oluyo dersek bütün maç yatsın son dakida atsın bitane 3 puanı bobo getirdi. ona bakarsak 100 .yılda ahmet dursunun birsürü var ama kimse adını anmıyor.
bana 2 sene önce desenki sol kanata kimi alıcaz desen ben sana maliyeti düşük isim veremem ama bak tello ya bedavaya geldi 900 bin euroya oynuyor.yani araştırırsan neler var. ayrıca c.cole u alsaydık ozaman farkı daha iyi anlardık şimdi al alabilirsen
Ben Sana Katılmıyorum Yani Bobo nun Kotu Oynadıgına Tmm Boboda Kotu Oynadı Ama Bobo Kotu Oynadıgı Zamanlarda Ya Sol Forvet Olarak Oynadı Ya Da Takım Cok Kotu Oldugu İcin Yani Fazla Atack Gelistiremedigi İcin Kotu Oynadı Son 4-5 Haftadır Nobrenin Yoklugunda Tam Yerinde Oynadıgı İcin Cok İyi Top Oynuyor Kolay Kolay Top Vermiyor Hava Toplarında Cok İyi Top Saklıyor Arkadaslarına Top Kazandırıp Asist Yapıyor Olumsuz Hareketi Cok Az Ayrıca Kotu Bir Oyuncu Avrupa Kupalarında BESİKTAS ın En Cok Gol Atan Yabancı Oyuncusu Turkiye Kupasında En Cok Gol Atan Oyuncusu Olamaz Bobo nun Ligde 11 Golu 5-6 Tane Asisti Var Turkiye Kupasında 8 Macta 7 Gol 4 Asisti Avrupa Kupasındada 2-3 tane Golu Var Yani Genele Bakarsan Cokta Kotu Bir Performans Sergilemiyor bence...