Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 16:48   #20
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
FiratVarlik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Sana Katılmıyorum Yani Bobo nun Kotu Oynadıgına Tmm Boboda Kotu Oynadı Ama Bobo Kotu Oynadıgı Zamanlarda Ya Sol Forvet Olarak Oynadı Ya Da Takım Cok Kotu Oldugu İcin Yani Fazla Atack Gelistiremedigi İcin Kotu Oynadı Son 4-5 Haftadır Nobrenin Yoklugunda Tam Yerinde Oynadıgı İcin Cok İyi Top Oynuyor Kolay Kolay Top Vermiyor Hava Toplarında Cok İyi Top Saklıyor Arkadaslarına Top Kazandırıp Asist Yapıyor Olumsuz Hareketi Cok Az Ayrıca Kotu Bir Oyuncu Avrupa Kupalarında BESİKTAS ın En Cok Gol Atan Yabancı Oyuncusu Turkiye Kupasında En Cok Gol Atan Oyuncusu Olamaz Bobo nun Ligde 11 Golu 5-6 Tane Asisti Var Turkiye Kupasında 8 Macta 7 Gol 4 Asisti Avrupa Kupasındada 2-3 tane Golu Var Yani Genele Bakarsan Cokta Kotu Bir Performans Sergilemiyor bence...
boboya bakıyorum fener maçı takım geriye yaslanmış kontra oynuyo ankaragücü maçı adamlar 3 forvet başlamış hucum oynuyor. benim istediğim forvet kapalı savunmayı açıcak türden olmalı ha bobo ts maçındaki gibi kornerden gelen topa çıkıp vuracaksa ona sözüm yok. ama bobo tek forvet oynıcak adam değil bobo forvette 2.adam olur