Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2009, 20:00   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önemli olan Beşiktaşlılık duruşu

Açılış öncesi siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, futbolculardan İbrahim Toraman, Rüştü ve Bobo, Fortis Türkiye Kupası'nı BJK Koleji'ne getirerek, öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Siyah-Beyazlı futbolcular, BJK Koleji öğrencileri ile birlikte kupayla fotoğraf çektirdiler.

Yapılan bu organizasyonun ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kolej bahçesinde kurulan kürsüde bir açıklama yaptı. Demirören, kupaların önemli olmadığını, asıl önemli olanın Beşiktaşlılığı gelecek nesillere taşımak olduğunu vurguladı. Demirören şöyle konuştu:

"İnşallah şampiyonluk kupasını da alırız ve onu da buraya getiririm. Ama önemli olan kupalar değil, Beşiktaşlı duruşunu, örf ve geleneklerini gelecek nesillere taşımaktır. Ben bugün burada bunu gördüm."

Törende ayrıca, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kaymakamı Sebahattin Yücel ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer de birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından Türkiye'de üçüncüsü olan Bilim Müzesi'nin açılışını yaptılar. Kurdele töreninin ardından Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Mustafa Denizli, öğrencilerle fotoğraf çektirerek, imza dağıttı.

Açılış töreninin ardından müzeyi gezen Demirören ve diğer katılımcılar, okul çıkışında Beşiktaş Koleji öğrencilerinin bando takımı eşliğinde uğurlandılar.

Konu Cagla tarafından (21-05-2009 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir..
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla