Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2009, 09:19   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Federasyonda istifa şoku

UEFA finalindeki protokol krizinin faturası Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu’na çıkarıldı. Kazancıoğlu Federasyon başkanından tepki görünce dün sürpriz bir şekilde istifa etti
Futbol Federasyonu’nda şok istifa. Federasyon Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu dün akşam sürpriz bir şekilde görevinden ayrıldı. Kazancıoğlu’nun istifasını mail yoluyla federasyon çalışanlarına iletmesinden sonra ortalık karışırken, bazı yöneticilerin genel sekreteri kararından vazgeçirmek için devreye girdiği öğrenildi.
Metin Kazancıoğlu’nun istifa etmesine gerekçesinin ise önceki akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Shakhtar Donetsk - Werder Bremen maçı öncesi protokol tribününde yaşanan koltuk krizi olduğu bildirildi. UEFA tarafından düzenlenen protokol tribününde Devlet Bakanı Faruk Özak, İstanbul Valisi Muammer Güler, Belediye başkanı Kadir Topbaş’a ayrılan yerlerin yol açtığı tartışmaya Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in sinirlendiği kaydedildi.
Koçak iddiası
Dün öğleden sonra UEFA 1.başkanvekili Şenes Erzik’in de bulunduğu değerlendirme toplantısında Özgener’in Kazancıoğlu’nu sert bir dille eleştirmesinden sonra iplerin koptuğu, Başkanın üslubuna içerleyen Kazancıoğlu’nun federasyona döndükten sonra istifa mektubunu yazıp evrak servisine gönderdiği kaydedildi.
Öte yandan Hukuk Kurulu Başkanvekili Emre Koçak’ın da görevinden istifa ettiği iddia edildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla