Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-05-2009, 10:31   #1
Skyblues
 
Skyblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Ronaldo Son Noktayı Koydu

Yaptığı flaş transferlerle futbol dünyasına kendini tanıtan Real Madrid'in yeni başkan adayı Florentino Perez'in kadrosuna katmayı planladığı Portekiz'li yıldız Cristiano Ronaldo, geleceğiyle ilgili yaptığı açıklamayla transfere son noktayı koydu.
14 Haziran'da yapılacak seçimlerinde 2. kez Madrid temsilcisinin başkanı olmasına kesin gözüyle bakılan Florentino Perez'in, Manchester United forması giyen Ronaldo'yu seçim kozu olarak kullanacağı iddia ediliyordu.
Şampiyonlar Ligi finalinde Çarşamba günü Barcelona karşısına çıkmaya hazırlanan Ronaldo ise, Atena 3'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şu an için sadece Roma'daki finali düşünüyorum. Eminim Perez Madrid'de harika bir takım kuracak ancak ben United'dayım ve orada neler olduğuyla hiç ilgilenmiyorum. Önemsediğim tek şey gelecek sezon Manchester United'da neler olacağı..."
2008'de avrupada ve dünyada yılın futbolcusu seçilen forvet oyuncusu, ayrıca Premier Lig'de kaydettiği 31 golle de 'Altın Ayakkabı' ödülünü kazanmıştı.
2003 yılında Sporting Lisbon'dan 12.24 Milyon Pound karşılığında Manchester United'a transfer olan Portekiz'li Milli futbolcu, bu sezon ise ligde 18 kez fileleri havalandırmış ve elde edilen şampiyonlukta önemli rol üstlenmiş ve yine takımın en skorer ismi olmuştu.
Skyblues Ofline   Alıntı ile Cevapla