Alıntı:
dahlih´isimli üyeden Alıntı
ben karamsar değilim ama bu takımıda hemen göklere çıkarmayalım bu gün iyi sayılırdık ama hala eksiklerimiz var ben şampiyonluk beklemiyorum açıkçası bir sene sabretmeye razıyım ama şampiyon olursa bayağı sevinirim  iyi olmasalarda sırf mücadeleyi bile seyretmek zevk beşiktaşın o yılmaz kolay pes etmez ruhu bu takımı seyretmeye yeter iyi olacak ama daha iyi sayılmayız bu gece güzeldi... Bobo konusuna katılıyorum ilk başta çok tutmamıştım açıkçası ki hala yetersiz olduğunu düşünüyorum ama en iyi performans gösteren forvetimiz bence bu nobre nerden çıktı ...Nobre hayal kırıklığı olacak demiştim sağolsun nobrede beni yalancı çıkartmamak için elinden geleni yapıyor valla arkadaşlar nobre bence bizde iş yapmayacak öyle görünüyo inşallah ona gol attıracaz diye bazı maçları pisi pisine vermeyiz bugün bobo değil nobre çıkmalıydı oyundan nobre kaldı oyunda gol kaçırdı sinirlendi ilerde top tutup müdafayı rahatlatmadı üstüne sinirine yenik düşüp atıldı bilmem ne dersiniz ama nobre işlemiyo sakın beslemek lazım demeyin bugün kaç top indi nobreye ve o neler yaptı bi bakın insan birazda kendi pozisyon alır bobonun ikinci goldeki çapraz koşusunu bir düşünün o koşu olmasa ibrahimde o pası atamazdı .... |
bende sana hiç katılmıyorum. bence nobre oldukça iyi bir oyun oynadı. çok çalıştı çabaladı. bence çok iyi olucak. hele birde türk statüsünde oynarsa tadından yenmez...