Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2009, 04:17   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnanın çocuklar!

Ümraniye´de özel bir toplantı yapan Denizli, şu sözlerle öğrencilerine seslendi: Rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Pazar günü sizlerden 3 puan bekliyorum.


Click the image to open in full size.


Mustafa Denizli, Beşiktaş için büyük önem taşıyan Galatasaray karşılaşması öncesinde oyuncularını motive etmek için kolları sıvadı. Dün Ümraniye’de yapılan antrenman öncesinde bir toplantı düzenleyen tecrübeli çalıştırıcı, “Şampiyonluk için önümüzde iki final maçımız kaldı. Galatasaray’ı yenemezsek, Denizlispor mücadelesinin anlamı kalmayabilir. Her şeyi düşünmek zorundayız. Herkes puan kaybedebilir, ancak bizim böyle bir lüksümüz yok. Dikkatli olup, ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız” dedi.


‘Coşkuyla sahaya çıkın’
Rakiplere göre şanslı olduklarını kabul eden Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: Diğer takımlar bizim alacağımız sonuçlara göre konumlarını belirleyecek. Bu güne kadar çok iyi bir görüntü çizdik, tam zamanında liderliği ele geçirdik. Bu avantajı iyi kullanın. Sizden tek şey istiyorum: Pazar günü seyircinin karşısına coşkuyla çıkın, soyunma odasına üç puanla dönün. Şampiyonluk için bu yeterli. Ardından Şampiyonlar Ligi için hep birlikte hedef belirleyeceğiz...

Ümraniye’den ayrıldılar!
Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki son çalışmasını yaptı. Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Yusuf ve Delgado katılmadı. Pas çalışmasıyla başlayan idmanda futbolcuların çift kale maç oynadıkları belirtildi. Beşiktaş, son antrenmanını bugün maçın oynanacağı İnönü Stadı’nda yapacak.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla