Beşiktaş Yönetimi, şampiyonluk kutlamaları için şimdiden kolları sıvadı. Takıma inanan siyah-beyazlı idareciler, Galatasaray derbisinde şampiyonluk gelirse, kesinlikle sahaya inmeme kararı aldılar
MİLLİYET'İN haberine göre, Beşiktaş Yönetimi, şampiyonluk kutlamaları konusunda şimdiden hazırlıklara başladı ve ilk kararını kendileri için aldı.
Başkan Yıldırım Demirören ve
arkadaşları zorlu Galatasaray maçı öncesi yaptığı toplantıda kulübün imajı konusunda birtakım kararlar aldığı öğrenildi.
Demirören, önceki gün yaptığı toplantıda yönetim kurulu üyelerine, “Arkadaşlar hem amatör branşlarda hem de futbolda başarılı bir sezon geçiriyoruz. Fakat Fortis
Türkiye Kupası’nda yönetim olarak sahaya indik. Tabii ki başarılarda herkesin olduğu gibi bizim de payımız var. Ama imaj açısından sahadaki sevinçlerde yer almamalıyız. Galatasaray maçında eğer şampiyonluk gelirse kesinlikle sahaya inmeyeceğiz. Bırakalım futbolcularımız ve teknik heyetimiz doya doya sevinçlerini yaşasınlar. Onlar bu mutluluğu tattıktan sonra biz daha sonra sevinçlerine ortak oluruz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Nobre yetkisi
Yıldırım Demirören ayrıca transfer konusunu gündeme getirerek, Mert Nobre ile sözleşme yenileme konusunda yönetim kurulundan yetki
istedi. Brezilya asıllı oyuncuya verilecek paranın yıllık 2.5 milyon euroya ulaşacak olması nedeniyle yönetim kurulunun düşüncesini soran Demirören, arkadaşlarının, “Yetki zaten sizde başkan” demesi üzerine golcü ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Nobre ile prensip anlaşmasına varan Kartal, en kısa süre içerisinde sorunları ortadan kaldırıp, imza attıracak.