Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-08-2006, 11:49   #11
itake

itake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı
beyler adam rico demedikı brezılyalı dedı bence ze roberto gelıcek cunku ze roberto orta hahanın solunda oynuyabılen bır adam ama rıco ortanın ortası yanı delgadonun yerınde oynuyo hemde her ozellıklerı aynı ust uste oynamaları lazım yanı anda oynarlarsa orta saha coker cunku ıkısıde savascı degıl oyun kurucu tek pascı..sergen tumer gıbı dııl onların zamanın da sergen oyun kuruyodu tmer savascıydı...yanı kısaca benım tahmınım ze roberto ıle anlasmıslardır....
bence rico çünkü
1 nerye yada gilbertoya ayda 2,5 euro vermezler
2 ze gelmeyeceğini kesin bir dille açıkladı başkanın eşinin ze nin eşini ikna çabasıda boşa çıkmıştı
3 zaten tiganada 2, bir oyun kurucuya ve oyunun kaderini değiştirebilecek bir adama ihtiyacı olduğunu geçen hafta söylemişti

bence harika olur eğer komplolar süpekilasyonlar ve benzeri olaylara boyun eğmez ve moralimizi bozmassak bence harika olur ben daha öncede söylemiştim bu sene şampiyonluk bekleiyorum ama ilerideki seneler harika olacak diye ama şimdi fikrim biraz değişti oynayacağımız futbolun kalitesini düşünemiyorum bile ağızları açık izleyecek herkez. bizede açık ağızları doldurmak düşer