Alıntı:
AloneWolf´isimli üyeden Alıntı
Öncelikle "düşman"kelimesi hiç hoş olmamış.Farkındamısın bilmiyorum destan yazdığımız maçların hiçbiride Nobre yok.Yani Nobresiz bu takım çatır çatır top oynuyor.Bırakın şu koşuyor yoruyor laflarını , ne alıyor ne veriyor onu söyleyin.Fiyatını 2 ye katlayacak ne yaptı , haketsin helal olsun.Eleştiriyi dostlar yapar bundan rahatsız olmayın.... |
dost özeleştiri yaparr düşman eleştiri yapar kardeşim bu bir ikincisi destan yazdığımız kaç maç varki zaten bobolu bana bunu söylüyosun bir liverpool maçı var birde fortis oda sayılırsa yanii başka maç hatrlamıyorum ben kusura bkma nobre olmamış olabilir o maçlarda oynamadı diye nobresi destan yazamıcağımızmı çıkıyor ortaya ilk süper kupayı nobrenin golüyle almştık mesela al sana destan eğer istiyorsan herneyse aldığına verdiğine gelirsek futbolu bilen biri görür bunu ben öğretemicem bu saatten snra kusura bkmayın arkadaşım çbkü nobre takıma çok şey katıyor ayrıcaaa nobre son 6 maçtır oynamamasına rağmen bobo daha yeni geçti golde hani farkında değilsen söyliyim ne verdiğide ortadadır ne aldığıda ortadadır...