Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2009, 21:45   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den Sert Açıklamalar

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 2-1 kazandıkları Galatasaray derbisinin ardından mikrofonlara açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, "Zirveye yakınlık uzaklık bir şey değiştirmiyor. Maç içerisinde zaman zaman zorluk yaşadık. Kulaklar başka yerde, gözler oyundaydı. Taraftarı da oyundan soyutlayamazsınız. Buna mani olamıyorsunuz. Bazı futbolcularımın aklı farklı yerdeydi ve ben bunları görebiliyordum. Topla oynayan taraf Galatasaray'dı. Rakibin topla ne kadar oynaması önemli değil, ne kadar tehlike yarattığı önemli. Bu atmosfere yakılan meşaleler de eklendi. Futbolcularım bu durumda farklı bir dünyaya girdi" dedi.
İlk derbisini kazandığına dair söylenen bir cümleye, "İlk derbiyi kazandık ama bazı takımlara da yenilmedik. Trabzonspor ve Sivasspor'a yenilmedik. Böyle şeyler söylerken, bunu da göz ardı etmeyin. Puan alamadığımız bir tek Fenerbahçe var. Bireysel hatalar mağlubiyeti getirmişti. Düşündüğümüz çizgiyi yakaladık. Şampiyonluk ile ilgili endişem yok. Futbolda nelerle karşılaşacağımız belli olmaz. Bu akşam Yusuf ve diğer arkadaşlarımdan daha fazla beklentim vardı" şeklinde konuşmasını noktaladı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla